15 / 05 / 2024

Sığacık evleri pansiyonmu olacak

Sığacık evleri pansiyonmu olacak

Sığacık Kaleiçi’deki sokakları ve 284 evin dış cephelerini yenileyen Seferihisar Belediyesi, şimdi de bu evlerde en az birer odanın pansiyon olarak işletilmesi için Kaleiçi sakinlerine destek veriyor.

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Teksöz tarafından kuruldu.

Fabay Adabükü Evleri ile hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan Fabay Adabükü Evleri'nin 60 evden oluşan ikinci etabı için çalışmalar başladı. Denize yakın konumuyla dikkat çeken Etap 2, ev sahiplerine kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşatıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul için kolları sıvadık!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kanal İstanbul'u hayata geçirmek için kolları sıvadık." dedi.

Seba Küçükbük Evleri Mayıs 2019'da teslim edilecek!

Seba Küçükbük Evleri sadece yazlık bir proje değil. 4 mevsime uygun mimarisi, yerleşime yakınlığı ve hizmetleriyle her zaman keyifle yaşanabilecek bir hayat sunuyor. 

Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenlendi!

Fabay İnşaat, teslimi yapılan Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenledi. Firma, ev sahiplerinin tanıştırıp, sıcak bir ortamda buluşturdu.

Fabay Adabükü Evleri: Huzur ve mutluluğun adresi!

Özel plaj anlayışıyla tasarlanan sahil bandı, sosyal tesislerinin genişliği ve zengin imkanlarıyla dikkat çeken Fabay Adabükü Evleri, sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam vadediyor.

Bingöl III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi işyeri yapım ihalesi 11 Temmuz'da!

Bingöl Merkez III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 501 işyeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Büyükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma Alanı Kara Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı.

S Life Ekspres Evleri satış fiyatları!

S Life Ekspres Evleri satış fiyatları minimum 451 bin TL'den başlıyor. Basın Ekspres bölgesinde yükselen S Life Ekspres projesinin yüzde 70'i satıldı...

S Life Ekspres Evleri fiyat listesi!

S Life Ekspres Evleri fiyat listesi 451 bin TL'den başlıyor. S Life Ekspres projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde Si Yapı ve Sak Group tarafından hayata geçirildi....

İzmir Folkart Boyalık Evleri fiyat listesi!

İzmir Folkart Boyalık Evleri fiyat listesi 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. Çeşme Folkart Boyalık projesinde daire teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi!

Folkart Boyalık Evleri İzmir Boyalık Mevkii'de Folkart Yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi ne zaman?

Fabay Adabükü Evleri'nde 48 ay 0 faizle!

Fabay Adabükü Evleri ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. Özyer Grup bünyesindeki Fabay İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 143 daire bulunuyor.

Sığacık evleri pansiyonmu olacak Haberi

Sığacık evleri pansiyonmu olacak

Seferihisar’ın Sığacık Mahallesi’nin çehresini İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı finansmanla değiştiren Seferihisar Belediyesi, şimdi de Kaleiçi sakinleri ile işbirliği içinde ev pansiyonculuğunu geliştirecek. 


Seferihisar Belediyesi, Sığacık Kaleiçi Mahallesi’ni tarihi bir tatil köyü konseptine kavuşturmak için hayata geçirdiği proje ile mahallenin sokaklarını ve evlerin dış cephelerini yenileyerek 500 yıllık Kaleiçi’ni, 200’ün üzerindeki tarihi evden oluşan bir tatil köyüne dönüştürdü. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yeni hedefi ise tüm evleri kapsayacak ev pansiyonculuğuyla, 600 yataklı dünyanın en eski tatil köyünü Kaleiçi’nde oluşturarak, farklı bir turizm konsepti oluşturmak. Şimdiden bir kaç evde pansiyonculuk başlamış durumda. 


Restorasyon çalışmasının ardından Yaşar Üniversitesi ile yaptıkları protokolle, Kaleiçi’nde yaşayanları kapsayan eğitim programı düzenlediklerini belirten Soyer, mahalle sakinlerine ev pansiyonculuğu eğitimi programında kat hizmetleri, yiyecek- içecek yönetimi, iletişim ve müşteri...