04 / 05 / 2024

Sığacık res projesi

Sığacık res projesi

İzmir Valiliği, işadamı Abdullah Tivnikli'nin Seferihisar Sığacık'ta yapacağı rüzgar santralına onay verdi. ÇED süreci başladı Daha önce plan değişikliği yapılan bölgede yapılacak RES için sunulan ÇED dosyası uygun bulundu.

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

TOKİ Kırklareli projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 204 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığını Kırklareli projesi için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! 204 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat...

TOKİ Kırklareli projesi geliyor! Son 3 gün! Ucuz konut bekleyenler sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Kırklareli projesi için düğmeye bastı. İşte söz konusu proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Teksöz tarafından kuruldu.

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi mecliste!

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sur Enerji'den 315 milyon TL'lik Kurtini RES Projesi!

Sur Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Sur Enerji’nin Kurtini RES Projesi yaklaşık 315 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçti. Proje Mersin Gülnar'da faaliyete başladı. 

Aksaray Küçük Sanayi Projesi Türkiye'ye örnek olacak!

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediyesi'nin TOKI işbirliğinde inşa ettiği Küçük Sanayi Projesi'nin Türkiye'nin örnek projelerinden olacağını söyledi.

Aziz Kocaoğlu: İzmir Körfez Projesi'nin zor noktası aşıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, askıya çıkan Körfez Projesi ÇED raporuyla ilgili yaptığı değerlendirmede ise projenin geçmişinin 10 yıla dayandığını söyledi. Kocaoğlu işin zor noktasının aşıldığını belirtti.

Ankara Akyurt'ta Yaşayan Köy projesi hayata geçirildi!

Ankara Akyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün hazırladığı, Akyurt Belediyesi ve Ankara Kalkınma Ajansı'nın destek verdiği "Yaşayan Köy Projesi" tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

İyison Çimen Apartmanı Kadıköy Projesi'nde imzalar atılıyor!

Kuyumcukent, İyison Çimen Apartmanı Kadıköy Projesi Adi İş Ortaklığı, projeye taraf olan 43 adet kat malikinin 2/3'ünden fazlası ile noter huzurunda kat karşılığı inşaat sözleşmesinin imzalandığını açıkladı.

Güzelkent Konutları Sığacık daire fiyatları!

Güzelkent Konutları Sığacık daire fiyatları 495 bin TL'den başlıyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından faydalanabiliyor.

İzmir Büyük Körfez Projesi'ne ÇED olumlu raporu!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında konuştu. Kocaoğlu Büyük Körfez Projesi'ne ÇED olumlu raporunun geldiğini açıkladı.

Sığacık res projesi Haberi

Sığacık res projesi


İzmir Valiliği, işadamı Abdullah Tivnikli'nin Seferihisar Sığacık'ta yapacağı rüzgar santralına onay verdi. 

ÇED süreci başladı Daha önce plan değişikliği yapılan bölgede yapılacak RES için sunulan ÇED dosyası uygun bulundu. Enerji yatırımları ve rüzgar santrallarıyla gündeme gelen Yanmada Bölgesinde yeni bir projeye daha onay çıktı. Egedesonsöz'den Fatih Yapar'm haberine göre, İzmir Valiliği, işadamı Ali Ağaoğlu'na verilen izinden kısa zaman sonra Kuveyt Türk Bankası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi işadamı Abdullah Tivnikli'ye de RES izni verdi.



Milliyet...