27 / 05 / 2024

sigma80

sigma80

Yenilikçi ve yaratıcı ürünleriyle konforu banyolara taşıyan Geberit’in yeni ürünü Sigma80, ileri teknolojiyle tasarımı birleştiriyor ve tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.

Geberit, Sigma70 ve Sigma80 ile banyoları teknolojiyle buluşturuyor!

Banyonuzda fark yaratmak için sadece mobilya değiştirmek yetmez. Fonksiyonelliği ve tasarımlarıyla banyolarda fark yaratan Geberit, Sigma70 ve Sigma80 kumanda kapakları sayesinde banyoları teknoloji ile buluşturuyor.

Geberit Sigma80 ile banyolarınıza teknolojinin konforunu getiriyor!

Geberit Sigma80 ile banyolarınıza teknolojinin konforunu getiriyor. Geberit Sigma gömme rezervuarlar ile uyumlu Sigma80 kumanda kapağı, hem şık hem de hijyenik bir deşarj imkanı sunuyor.

Geberit Sigma80, ileri teknolojiyle tasarımı birleştiriyor!

Yenilikçi tasarımların adresi Geberit, konforu banyolarında isteyenlerin tek tercihi oluyor. Geberit Sigma80, ileri teknolojiyle tasarımı birleştiriyor ve tüm ihtiyaçlara cevap veriyor. Sigma80 kumanda kapağı, banyo tasarımlarına teknolojik bir şıklık sun

Geberit Sigma serisi ile şıklık sunuyor!

Yenilikçi ve yaratıcı ürünleriyle konforu banyolara taşıyan Geberit’in yeni ürünü Sigma80, ileri teknolojiyle tasarımı birleştiriyor ve tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.

Geberit Sigma80, banyonuzdaki sıradışı tasarım ödüllü şıklık!

Tasarım kültürünü özgün ve yaratıcı ürünleriyle banyolara taşıyarak farkındalık yaratan inovasyon öncüsü Geberit, dizayn serisi rezervuarlara uyumlu kumanda kapaklarına bir yenisini daha ekliyor

sigma80 Haberi

sigma80


Sigma serisi gömme rezervuarlarla uyumlu Sigma80 kumanda kapağı, banyo tasarımlarına teknolojik bir şıklık sunuyor.  

İnovasyon öncüsü Geberit, Sigma serisi rezervuarlara uyumlu kumanda kapaklarına bir yenisini daha ekliyor. Çift kademeli deşarj sistemine sahip olan yeni kumanda kapağı Sigma80, büyük veya küçük ışığın önüne yaklaştırılan elin dalgası ile deşarj sürecini başlatıyor.  



Ekonomik ve hijyenik bir deşarj imkanı sunan Sigma80 kumanda kapağı kusursuz teknolojisi ve tasarımıyla banyolara modern ve sıra dışı bir şıklık sunuyor. 


Geberit Sigma80 son teknoloji ve üstün işlevselliği ile yaşam kalitesini yükseltiyor. Eşsiz tasarıma sahip Sigma80 kumanda kapağı siyah ve aynalı cam olmak üzere iki farklı yüzey seçeneği sunuyor.



İnovasyon öncüsü...