13 / 05 / 2024

Sıhhiye Bulvarı açıldı mı

Sıhhiye Bulvarı açıldı mı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 25 metre genişliğindeki çift yönlü Sıhhiye Bulvarı ile Balat, Minareliçavuş, Doğanköy ve Cezaevi bölgesinde trafik sorun olmaktan çıktı.

Ordu'nun yeni otogarı hizmete açıldı!

Ordu'da modern mimariyle inşa edilen Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Atina'nın ilk camisi ibadete açıldı!

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın ilk camisi, 14 yıllık plan ve inşa sürecinden sonra açıldı...

Kanal İstanbul’a sıfır konumdaki mera imara açıldı!

CHP’li Meclis Üyesi Nadir Ataman, köylünün 1 milyon metrekarelik mera arazisine 'hülle'yle el konulup TOKİ’ye devredildiğini ileri sürdü. "Bu arazi de Kanal İstanbul planları ile konut ve ticaret imarına açıldı. TOKİ’den sonra kimin eline geçecek, takip edeceğiz" diye konuştu. 

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Alipaşa Kapalı Çarşısı WhatsApp oylamasıyla yeniden açıldı!

Edirne'de koronavirüs önlemleri kapsamında 27 gündür kapalı olan tarihi Alipaşa Kapalı Çarşısı yapılan oylamayla yeniden açıldı.

Kumkapı Tavaşi Süleyman Ağa Camisi açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğünce restore edilen, Kumkapı Tavaşi Süleyman Ağa Camisi yeniden ibadete açıldı. Açılışa Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan katıldı...

Çin'de inşa edilen coronavirüsü hastanesi 2 günde açıldı!

Çin'in ilk coranavirüsü hastanesi Huanggang şehrinde inşa edildi. Bin yatak kapasiteli hastaene sadece 2 günde hizmete açıldı.

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi, Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından açıldı.

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Dünyanın en uzun çift katlı asma köprüsü trafiğe açıldı!

Dünyanın en uzun açıklığa sahip olan çift katlı asma köprüsü, Çin’in Hubei eyaletinin başkenti Wuhan’da önceki gün açıldı.

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 kampüsü hizmete açıldı!

Bahçeşehir Koleji tarafından 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Muş 1071 kampüsü açıldı.

Dünyanın en uzun asma köprüsü açıldı!

Mısır Kahire'de bulunan Rod al-Farag Axis Köprüsü hizmete açıldı. Köprü, 67.3 metre eniyle dünyanın en geniş asma köprüsü olma özelliği taşıyor.

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Uzun yıllardır atıl durumda olan Manisa Sümerbank arazisi üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Sıhhiye Bulvarı açıldı mı Haberi

Sıhhiye Bulvarı açıldı mı


Bursa kent merkezinde yeni yollar, köprü ve kavşaklar ile raylı sistem yatırımlarıyla ulaşım sorununu önemli ölçüde ortadan kaldıran Büyükşehir Belediyesi, nüfus yoğunluğunun artamaya başladığı yeni yerleşim alanlarına da yeni yollar kazandırmaya devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Balat, Minareliçavuş, Doğanköy ve Cezaevi bölgesinin trafik yükünü ortadan kaldırmak amacıyla yaptırılan Sıhhiye Bulvarı tamamlandı. Toplam 1,5 kilometre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde, çift gidiş – geliş olarak yapılan yolda tretuvar düzenlemeleri de tamamlanırken, kullanıma açılan yol bölge trafiğine nefes aldırdı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, iş, okul ve alışverişlerine zaman kaybetmeden sorunsuz bir şekilde gidebilmesi, ulaşımda konforun da artması amacıyla yol açma çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini söyledi. Geçit, Balat ve Mudanya yolu bölgesinin de son yıllarda hızlı gelişim gösterdiğini ve yapılaşma yoğunluğunun artmaya başladığını...