18 / 05 / 2024

siirt dedaş sayaç yenileme kampanyası

siirt dedaş sayaç yenileme kampanyası

Siirt Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), düzenlediği sayaç kampanyası ile 31 Aralık 2013 tarihine kadar başvuruda bulunan tüketicilerinin sayaçlarını ücretsiz değiştirme kararı aldığını duyurdu....

Alt gelir grubu TOKİ Siirt Merkez kura çekimi!

Alt gelir grubu TOKİ Siirt Merkez kura çekimi kapsamında 234 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Başvuru bedeli olarak 1.000 TL istenen projede 2+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi alt gelir grubu başvuru bedeli!

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi alt gelir grubu başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor. Son başvuru günü 16 Eylül olarak belirlenen projede 167 daire kurayla satılıyor.

Siirt Evren Mahallesi TOKİ son başvuru günü!

Siirt Evren Mahallesi TOKİ son başvuru günü 16 Eylül 2015 olarak belirlendi. Daire fiyatları 141 bin 165 TL'den başlangıç gösteren projede 144 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları bugün başladı!

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları bugün başladı. Kura çekiminin 29 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşeceği projede toplam 358 adet konut satışa sunuluyor.

Siirt Evren Mahallesi TOKİ Evleri başvuru tarihi!

Siirt Evren Mahallesi TOKİ Evleri başvuru tarihi 24 Ağustos - 16 Eylül 2015 olarak belirlendi. Toplamda 191 tane dairenin kurayla satışa sunulduğu projede aylık taksitler 735 TL'den başlıyor.

TOKİ Siirt Evren Mahallesi alt gelir grubu başvuru süresi!

TOKİ Siirt Evren Mahallesi alt gelir grubu başvuru süresi yarın başlıyor. Daire fiyatlarının minimum 70 bin 278 TL olarak belirlendiği projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Siirt Evren Mahallesi kura başvurusu yarın başlıyor!

TOKİ Siirt Evren Mahallesi kura başvurusu yarın başlıyor. Toplamda 358 adet daireden meydana gelen projede alt gelir grubu kapsamında daire fiyatları 70 bin 278 TL'den başlıyor.

Siirt Evren Mahallesi TOKİ başvuru bedeli!

TOKİ Siirt Evren Mahallesi'nde 3 oda 1 salon daireler kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 141 bin 165 TL'den başlıyor. Peki Siirt Evren Mahallesi TOKİ başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Siirt Evren Mahallesi alt gelir grubu başvuruları!

TOKİ Siirt Evren Mahallesi alt gelir grubu başvuruları 24 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. Toplam 167 adet konutun satışa sunulacağı projede daire fiyatları minimum 70 bin 278 TL olarak belirlendi.

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde 234 TL taksitle!

Alt gelir grubu kapsamında kura yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde 234 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Proje 2+1 konutlardan oluşuyor.

TOKİ Siirt Merkez Evleri satılık!

TOKİ Siirt Merkez Evleri satılık daire tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. TOKİ Siirt Merkez Evleri'nde aylık taksit ödemeleri 735 TL'den başlıyor.

TOKİ Siirt Evren Mahallesi başvuruları ne zaman başlıyor?

167 konutu bulunan TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi Konutları'nda başvuru işlemleri sırasında 1.000 TL ödeme yapılıyor. Peki TOKİ Siirt Evren Mahallesi başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi satış duyurusu!

14 bin 117 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Siirt Merkez Konutları'nda 191 ev satılıyor. TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi satış duyurusu haberimizin içinde yer alıyor.

siirt dedaş sayaç yenileme kampanyası Haberi

siirt dedaş sayaç yenileme kampanyası


Konu ile ilgili olarak Siirt DEDAŞ Medya İletişim Danışmanı Atilla Korkmaz, 31 Aralık 2013 tarihine kadar geçerli olacak kampanyada, eski sayaçlarını yenisi ile değiştirmek isteyenlere ücretsiz yenileme sağlayacağını duyurdu.


Kampanyaya başvuran vatandaşların, herhangi bir idari ve hukuki takiple karşılaşmadan sayaçlarını değiştirebileceğini belirten DEDAŞ Müdürlüğü yetkilileri, “Sözleşme affı boyutu da düşünüldüğünde Türkiye'deki en geniş kapsamlı sayaç değiştirme kampanyasına başlattık. Sayaçlarını değiştirmek üzere başvurarak kampanyadan faydalanmak isteyen abonelerin, böylesi bir idari ve hukuki müeyyide ile karşılaşmayacaklar. Özellikle köylerde bu sorun yaygındır. Sayaçların genelde evlerin içinde olduğu göz önünde bulundurularak, bu sayaçların evlerin dışına kurulmasını ücretsiz olarak kurum yapmaktadır. Böylece sayaçları okuma işlemi sırasında hane halkına hiç bir rahatsızlık vermeden işlem gerçekleştirilebilir.” dedi.


Yetkililer, sayaç kampanyasını duyan tüketicilerin şimdiden kendilerine başvurduklarını, bu durumdan fazlasıyla...