30 / 07 / 2024

siirt okul tadilatları

siirt okul tadilatları

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fethi Suay, 25 okulun tadilattan geçirildiğini bildirdi. Suay,okulların 2015 -2016 eğitim öğretim yılına hazır olması için çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini söyledi.

Siirt Defterdarlığı'ndan 8.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Siirt Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 8 arsaya karşılık 3 ilköğretim okul binası inşaatı ihale ediliyor. İhale 17 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Hakan Altun, Siirt'te okul yaptıracak!

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, memleketi Siirt'te dedesinin adını taşıyacak 18 derslikli ilkokulun yapımına 1 milyon lira destek verecek

Ankara Yenimahalle'nin okulları yenileniyor!

Bayramın ardından okul tadilatları için tüm hazırlıklar tamamlanırken, ekipler Yenimahalle’nin devlet okullarında tadilatlar yaparak eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için kolları sıvadı.

Siirt'te 45 okul kapatıldı!

- Siirt merkez ve ilçelerinde FETÖ bağlantılı 45 okul, vakıf ve dernek mühürlendi. 45 okul, vakıf ve dernekte devir işlemlerine başlandı.

Siirt'te okullar yeniden inşa ediliyor!

Siirt'te önceki yıl 6-7 Ekim'de gerçekleştirilen saldırılarda tahrip edilen okul ve kütüphanelerin yerine yenileri inşa ediliyor. İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, 14 okulun yapımının tamamlandığına ve 16 okulun inşaatının sürdüğüne dikkati çekti.

Maltepe Belediyesi okul tadilatları'na 1.2 milyon lira harcadı!

Maltepe Belediyesi son 1.5 yılda yağmur suyu kanalı, duvar boyaması ve bahçe düzenlemesine kadar pek çok çalışmaya imza atarken, tüm bu çalışmalar için 1 milyon 250 bin TL harcama yaptı.

Siirt'te 25 okul onarılıyor!

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fethi Suay, 25 okulun tadilattan geçirildiğini bildirdi. Suay,okulların 2015 -2016 eğitim öğretim yılına hazır olması için çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini söyledi.

Rönesans Gayrimenkul, Küçükyalı okul projesi için ruhsat aldı!

Rönesans Gayrimenkul, Maltepe'deki Küçükyalı okul projesi için yapı ruhsatı aldı...

Toki, Siirt Eruh'ta ihale açıyor!

TOKİ tarafından Siirt Eruh 2. Etap'ta açılacak olan ihale bugün saat 14.00'te başlayacaktır...

TOKİ, Bursa ve Yalova'da konut ve okul yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa ve Yalova'da konut, okul, cami ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırmak üzere ihale düzenledi

Okul binası inşaatında toprak kayması yaşandı!

Pazar mahallesinde eski cezaevi yerine yapılan okul binası inşaatında yağmurun etkisi ile toprak kayması meydana geldi

Cansel Turgut Yazıcı: 4+4+4 ile İstanbul için 100 yeni okul yapılması gerekli!

Zorunlu eğitimde 4+4+4 formülünün devreye girmesiyle 2 milyon öğrenci okula gidecek ama bu kadar öğrenciye 800 okul gerekiyor

ÖİB, Antalya, Düzce, Sakarya, Zonguldak ve Siirt'te 11 adet arsa satıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Antalya, Düzce, Sakarya, Zonguldak ve Siirt'te bulunan 11 adet arsayı satışa çıkardı

siirt okul tadilatları Haberi

siirt okul tadilatları

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fethi Suay, 25 okulun tadilattan geçirildiğini bildirdi.


Suay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulların 2015 -2016 eğitim öğretim yılına hazır olması için çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini söyledi.


Okullarda boya, badana ve tamirat işlerinin yapıldığını belirten Suay, "Bunun yanında önceki dönem içerisinde fiziki durumlarını tespit ettiğimiz bazı okulları da genel bir tadilattan geçirdik. Tadilattan geçirdiğimiz okullarımızın çoğunda çalışmalar sona erdi. Birkaç okulumuzda ise çalışmalar devam ediyor. Öğrencilerimizin daha iyi bir fiziki ortamda eğitim görebilmesi için gereken çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz" dedi.


Suay, okulların 2015-2016 eğitim öğretim yılı başlangıcında eğitime hazır olacağını...