05 / 05 / 2024

Siirte okul müjdesi

Siirte okul müjdesi

Siirt'te önceki yıl 6-7 Ekim'de gerçekleştirilen saldırılarda tahrip edilen okul ve kütüphanelerin yerine yenileri inşa ediliyor. İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, 14 okulun yapımının tamamlandığına ve 16 okulun inşaatının sürdüğüne dikkati çekti.

2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi

İŞKUR aracılığı ile okul gibi yerlerde temizlik personeli olarak çalışan vatandaşlar TYP'ye kadro gelecek mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. 2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi.

TOKİ'den Ankara'ya yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Kayseri Kocasinan'a sosyal tesis ve okul müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçeye sosyal tesis ve okul müjdesi verdi.

Karabağlar’a kentsel dönüşüm müjdesi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Karabağlar'da yaşayan vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi. Şengül, Karabağlar'a kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Bursalı esnafa kira indirimi müjdesi!

Esnafa nefes aldıracak yeni bir düzenlemeyi uygulamaya alan Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, esnafa kira indirimi müjdesi verdi. 

Çorum Uğurludağ'a ucuz konut müjdesi!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Uğurludağ halkına ucuz konut müjdesi verdi. Ceylan, Uğurludağ'ı yeniden yapılandırdıklarını anlattı.

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi!

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

Erzurum'da emeklilere 5 bin konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada emekliler için 5 bin konut müjdesi verdi. 

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Beykozlulara imar müjdesi!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Gümüşsuyu Seçim İrtibat Bürosu'nda konuştu. İmar sorunuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aydın, Beykozlulara imar müjdesi verdi.

Ankaragücü'ne stat müjdesi!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'ne stat müjdesi verdi. Özhaseki, Ankaragücü'nün ikinci yarıda maçlarını Eryaman'da oynayacağını açıkladı.

Siirte okul müjdesi Haberi

Siirte okul müjdesi

Olaylarda tahribata uğrayan yerler, devletin sağladığı imkanlarla bir bir onarılarak yeniden hizmete açılırken birçok ilde zarar gören kamu binalarının yerine fazlasıyla yenileri yapılıyor.


Siirt'te İl Halk Kütüphanesi ve 13 okulun yanı sıra, Halk Eğitim Merkezi, 4 sağlık merkezi, bir acil sağlık istasyonu ve erkek öğrenci yetiştirme yurdunun zarar gördüğü saldırıların yaraları da devlet tarafından sarılıyor. Saldırılarının büyük zarara neden olduğu Siirt'te hasar gören 13 okuldan 11'i onarıldı, 14 yeni okul yapıldı ve 16 okulun da inşaat çalışmaları sürüyor.


Olaylarda yanan Siirt İl Halk Kütüphanesi'nin yerine Kültür ve Turizm Bakanlığınca eskisinden 5 kat büyük ve 5 katlı bir kütüphane yapılması için de çalışmalara başlandı.


İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kentte 7 zenginleştirilmiş kütüphane hizmete alındı, 3 kütüphane için çalışmalar devam ediyor. Ayrıca, kentte...