27 / 05 / 2024

Siirtte 54 projenin açılış töreni

Siirtte 54 projenin açılış töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Siirt'te gerçekleştirilen yatırımların toplu açılışını yapacak. Erdoğan, kentte toplam yatırım bedeli 160 milyon lira olan 54 projeyi törenle hizmete açacak.

Erzincan'da 188 projenin toplu açılış töreni yapıldı!

Yıldırım, Erzincan'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 180 milyon lira değerindeki 188 projenin toplu açılış töreninde konuştu. Yıldırım, coşkulu, güzel günde Erzincanlılarla birlikte olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Diyarbakır'da 558 milyon TL'lik 116 projenin açılışı yarın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile yarın Diyarbakır'a gerçekleştireceği ziyarette, 558 milyon liraya mal olan 116 projenin açılışını yapacak.

Yüreğir'de 54 dönümlük temalı park inşa ediliyor!

Yüreğir Belediyesi dev bir park daha inşa ediyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “54 dönümlük ‘temalı park’ Adana’mıza hayırlı olsun” dedi

Gülaylar Group, New York’ta 20 katlı bir projenin 5 katını alacak!

Gülaylar Group, New York’ta 20 katlı bir projenin 5 katını satın almak için görüşmelere başladı. Yatırımın 100 milyon doların üstünde olması bekleniyor.

Samsun İlkadım'da iki dev projenin startı verildi!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Sosyal Tesisi, Camii ve Külliye Projesi, İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu gibi devam eden, bitme aşamasına gelen birçok projenin yanı sıra 2 yeni projenin daha startını verdi.

Altunizade Konakları onaylanan projenin dışına mı çıktı?

Eski Bakan Erdoğan Bayraktar'ın ,"Altunizade Konakları onaylı projenin dışına çıktı. Projeye biz izni o kadar vermedik, siyaset bu, yaptırır" dediği iddiaları üzerine konu ile ilgili büyükşehir belediye meclisine yazılı önerge verildi.

2015'te gayrimenkul satışında 54.4 milyon vergi farkı tespit edildi!

Sözcü Gazetesi'nin yazarlarından Nedim Türkmen, gayrimenkul alım satımlarına ilişkin vergi incelemelerini kaleme aldı. Türkmen yazısında 2015 yılı içerisinde 54 milyon 410 bin 733 TL 34 kuruş vergi farkı tespit edildiğini belirtti.

Düzce'de 600 milyon liralık 81 projenin toplu açılışı gerçekleşti!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Düzce'de Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen yaklaşık 600 milyon lira değerindeki 81 projenin toplu açılış törenine katıldı.

TİKA 25 ülkedeki 50 projenin tanıtımını yapacak!

Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), 16 Mart'ta, bu yıl 25 ülkede tamamlanan "Ayrı Coğrafyalarda Aynı İmza" isimli 50 projenin tanıtımını yapacak.

Creavit, UNICERA Fuarı'na 54 yeni ürünle katıldı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Konya'da 41 dev projenin temeli atıldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya Büyükşehir Kongre Merkezi'nde 41 dev projenin temel atma töreninde konuştu. İşte Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar.

Manisa Mersindere'de 54 arsanın satışı konuşuldu!

Manisa Salihli'de köy arazilerinin satışına karşı olduklarını belirten Cumhuriyet Halk Partisi İlçe yönetimi 54 arsanın satılacağı Mersindere'de mahalle sakinleriyle bir araya gelerek arazi satışları konusunu görüştü.

TOKİ 54 ilde kentsel dönüşümle 240 bin konut inşa ediyor!

TOKİ'nin, 54 ilde yerel yönetimlerle işbirliği içinde yürüttüğü 129 kentsel dönüşüm projesiyle hayata geçirilen 240 bin konut, 1 milyon vatandaşı çağdaş yaşam alanlarına taşıyor.Yapı ömrünü tamamlamış konut stoğu, Türkiye'nin en önemli sorunları arasında.

Siirtte 54 projenin açılış töreni Haberi

Siirtte 54 projenin açılış töreni

Cumhurbaşkanı olarak ilk kez Siirt'i ziyaret edecek olan Erdoğan, kentte toplam yatırım bedeli 160 milyon lira olan 54 projeyi törenle hizmete açacak.


Vali Mustafa Tutulmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın yapılacak törende eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma kadar farklı sektörlerde yapımı tamamlanan 160 milyon lira tutarındaki tesisin açılışının gerçekleştirileceğini söyledi.


Siirtlilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bağrına basacağını ve Siirt'e yaptığı katkının sembolü olarak her türlü desteği sonuna kadar vereceğini vurgulayan Tutulmaz, "Halkımız Cumhurbaşkanımıza sevgi ve saygısını açılış törenine yoğun katılımlarıyla gösterecektir" diye konuştu.


- "Kendilerini en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız"


Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkan Vekili Nedim Kuzu, ziyaretin Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçildikten sonraki şehre yapacağı ilk ziyaret olacağı için daha da anlamlı olduğunu söyledi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halkın teveccühüyle seçilen ilk Cumhurbaşkanı olduğunu vurgulayan Kuzu, şunları...