29 / 04 / 2024

şile Colorist projesi

şile Colorist projesi

CFR Yapı'nın Şile'de hayata geçirdiği Colorist Şile projesinde hedef kitle çocuklu aileler. “Çocuklar nerede oynasın” sloganıyla ön taleplerin toplandığı projede evler iki katlı bahçeli olarak dizayn ediliyor.

Bahçeli Yaşam Şile İmrenli yüzde 40 peşin, 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Baldaner Ekşi İnşaat (Balek) imzasıyla yükselen Bahçeli Yaşam Şile İmrenli projesi yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

Şeker Şile Evleri geliyor! Yeni proje! 

Şeker Şile Evleri, Optimal Proje Yönetimi tarafından hayata geçirilecek. Peki Şeker Şile Evleri projesi nerede? Şeker Şile Evleri'nde kaç konut var? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Şeker Şile Evleri'ne ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar..

Folkart Vega'nın yüzde 85'i satıldı!

Folkart bugüne kadar yüzde 85' satılan  VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı. Firma 400 milyon liralık yatırım ile yeni projesi için çalışmaya başladı.

Folkart'tan İzmir'e yeni proje!

Folkart, bugüne kadar yüzde 85’i satılan kendisine ait VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı, 400 milyon TL'lik yatırım ile yeni projesi için harekete geçti.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Zonguldak Limanı projesinin inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ta normalleşme süreci ile Liman Projesi'nin inşaatı başlayacak...

Kayseri'ye yeni raylı sistem hattı ve havaalanı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Kayseri'de yeni raylı sistem hattı ile Havaalanı Projesi ihalesinde son aşamaya gelindiğini bildirdi

Dursun Özbek: Galatasaray Riva ile Florya projesi zorda!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, "Riva, Florya projesi bugün zordadır. İstenmeyen bir şekilde istenmeyen bir tarzda neden olduğunu bilmediğimiz bir şekilde çıkmazın eşiğindedir" dedi...

Şile Colorist Panorama'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

CFR Yapı tarafından Şile'de yükselen Colorist Panorama'da yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projeden 60 ay 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.

Şile Colorist Panorama'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

CFR Yapı imzasıyla Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar sürüyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Şile Colorist Panorama'da 230 bin liraya!

Colorist Panorama projesi CFR Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 230 bin liradan başladığı proje İstanbul Şile'de inşa ediliyor. 

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama!

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama projesi Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin yanında hayat geçiriliyor. Projede ön talep toplanıyor...

Şile Colorist Panorama fiyat listesi!

CFR Yapı tarafından Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi indirimler devam ediyor. İşte Colorist Panorama fiyat listesi...

şile Colorist projesi Haberi

şile Colorist projesi

Colorist Şile hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Şile'de doğa içinde yükselen iki katlı bahçeli evler 18 dönüm brüt alan üzerinde inşa ediliyor. CFR Yapı tarafından hayata geçirilen projede hedef kitle çocuklu aileler olacak. 


Colorist Şile projesi toplamda 102 konuttan meydana geliyor. İki etaptan oluşacak projede ilk etapta yatırım bedelinin 20 milyon liraya, ikinci etapta yatırım bedelinin ise 38 milyon liraya mal olması öngörülüyor.


Bahçe katındaki evlerin kendi içinde dubleks olduğu projede alt katlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon loft olarak tasarlandı. Colorist Şile'de üst kattaki evler ise 1+1 ve 2+1 seçeneklerinde tek kat teraslı olarak dizayn edildi. 


Kumsal ve kafenin yer aldığı projede çocukların güvenli bir alanda güzel vakit geçirmeleri için her şey düşünülmüş. Colorist Şile projesinde 15...