05 / 05 / 2024

Şile Demircioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Şile Demircioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Şile Demircioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Medet Demirci imzasıyla kuruldu.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Vedat Topoğlu tarafından kuruldu.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Omaroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omaroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sezgin Omaroğlu tarafından kuruldu.

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 10. 000. 000.00 TL sermaye bedeli ile Besme Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu tarafından kuruldu.

İlyasoğlu Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyasoğlu Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Edem Ilyasov tarafından kuruldu.

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerif Gecü tarafından kuruldu.

Şerefoğlu Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şerefoğlu Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Avcı tarafından kuruldu.

Şile Demircioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Şile Demircioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Şile Demircioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Medet Demirci imzasıyla kuruldu. 


Şile Demircioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri,  devremülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman,  işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti,  kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak...