06 / 05 / 2024

Şile dolgu

Şile dolgu

Gezi, toplantı, alışveriş ve miting alanı için Maltepe, Yenikapı ve Tuzla sahillerinde yapılan dolgu alanlarına bir yenisi daha ekleniyor. Şile’de liman ve meydan projesi yapılacak.

Hds Geocell Hücresel Dolgu Sistemleri Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hds Geocell Hücresel Dolgu Sistemleri Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Tekiz tarafından kuruldu.

Şile Balıkçı Barınağına ilişkin dolgu amaçlı imar planı askıda!

Şile Balıkçı Barınağına ilişkin Dolgu Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Rize Dolgu Alanı'ndaki 2 bin 700 konutun yenilenmesi gerekiyor!

Cevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, risk altındaki dolgu alanını inceledi.

İstanbul Boğazı 4 ile 27 metre arasında daraldı!

İstanbul Boğazı’ında yer kazanma çalışmaları nedeniyle başlatılan dolgu alanlarıyla ilgili düzenlemeler devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul Boğazı 4 ile 27 metre arasında daraldı.

Şile Marina'sı yaza bitecek!

ŞİLE Limanı’nda, 90’lı yıllarda doldurularak genişletilen ve dolgu alanı olarak bilinen alanda, Şile Belediyesi dev bir projeye imza atıyor.

Manisa Sarıgöl'de dolgu çalışması başladı!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl’ün Halis Selçuk Caddesi’nde asfalt öncesi dolgu çalışmasına başladı.

Manisa Sarıgöl'de dolgu çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezinde toplamda 3,5 kilometrelik yolda asfalt altı dolgu çalışması başladı. Tırazlar Caddesi’nden başlayan çalışmalar diğer ana caddelere kadar devam edecek.

Artvin Arhavi Sahil Dolgu Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arhavi Sahil dolgu alanında bir süre önce yapımına başlanan spor alanlarının inşa çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Futbol sahası, tenis kortları, voleybol sahaları ile bölge şimdiden adından söz ettirirken, bölgede son olarak tribünlerin koltuk montajları yapılıyor.

Kalekim, renkli derz dolgusu Ultrafuga ile estetik mekanlar sunuyor!

Kalekim’in, 32 farklı renk seçeneği ile sunduğu yüksek performanslı derz dolgu malzemesi ‘Ultrafuga’ ile seramiklerinizle uyumlu estetik mekanlara sahip olabilirsiniz.

Trabzon Akçaabat'ta yeni dolgu alanı yapılacak!

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yeni bir dolgu alanı daha oluşturuluyor. İlçenin Darıca Mahallesi’nde 41 hektarlık alanı kapsayan öneri Dolgu Alanı, Uygulama İmar Planı’na oy birliği ile işlendi.

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Sahil dolgu alanında halı saha inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Fidan dikimi ve yeşillendirme çalışmaları ile bölgede estetik görünüm sağlanıyor.

Kalekim Ultrafuga Flex ile derz dolgu özelliklerini tek üründe buluşturdu!

Kalekim’in her türlü kaplama malzemesinde güvenle uygulanmak üzere geliştirdiği, silikon katkılı ve esnek derz dolgu ürünü ‘Ultrafuga Flex’, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.

Ordu Kent Platformu dolgu belgelerini istedi!

Türkmen; Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sahil bandında yapılan dolgu işleminin yasalara aykırı olduğunu belirterek, Vali İrfan Balkanlıoğlu'ndan Büyükşehir Belediyesinden dolgu ile ilgili belgeleri istemesini talep ettiklerini söyledi

Şile dolgu Haberi

Şile dolgu

Megakent İstanbul’un dört bir yanı dolduruluyor. Doldurma işlemlerinden ilki Maltepe’de yapıldı. 3.5 kilometre uzunluğunda ve toplam 1 milyon 200 bin metrekareyi kapsayan ‘dolgu meydan’ miting, spor ve gezi amaçlı yapılarak hizmete girdi. 


İstanbul’daki ikinci dolgu meydan Yenikapı’da miting ve gezi alanı olarak kullanılmak üzere yapıldı.  518 bin metrekare deniz dolduruldu. 


Deniz doldurularak meydan olarak planlanan üçüncü alanın ise Tuzla’da yapımı hızlı bir şekilde devam ediyor. Marina, alışveriş ve eğlence merkezi olarak inşaası devam eden bu yeni dolgu alan 29 Mayıs’ta hizmete girecek. 


Son olarak ise geçtiğimiz hafta yapılan ihaleyle Şile’de 90’lı yıllarda yapılan dolgu alan yenilenerek liman ve meydan yapılması için düğmeye basıldı.



7 AYDA BİTECEK


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yerel seçimler öncesi açıkladığı vizyon projeleri, 7 Haziran milletvekili seçimlerine günler kala...