03 / 05 / 2024

Şile Kültür Merkezinde neler var

Şile Kültür Merkezinde neler var

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen 500 kişilik tiyatro ve konser salonuna sahip Şile Kültür Merkezi inşaatı devam ediyor. Şile Kültür Merkezi'nde bir de 70 kişilik cep sineması bulunacak...

KPSS 60 ve 70 puan ile memur alımları başladı! En az lise mezunu! Kültür ve Turizm Bakanlığı peş peşe açıkladı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS 60 ve 70 puan ile memur alımları yapacağını duyurdu. En az liser mezunu olmak üzere toplamda 216 kişi alınacak. Hemen bakın! işte ayrıntılar...

Gençler müjde! İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS'den 70 puan alan...

Kamu personeli alım ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü çeşitli kadrolara personel alacağını açıkladı. İşte detaylar...

Yunusemre kültür merkezinde inşaat sürüyor!

Yunusemre Belediyesi’nin Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hayata geçirdiği kültür ve taziye evinde inşaat çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. 

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde 2 dönümlük alan üzerine kurulan Kültür Merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor.

TÜRGEV ile Ensar Vakfı, New York'ta kültür merkezi inşa edecek!

TÜRGEV, Ensar Vakfı ile birikte New York'ta yurt ve kültür merkezi yapımına başlıyor. Yut ve kültür merkezi için alınan gayrimenkule 20 milyon dolar ödendi.

Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi açıldı!

Aydınlıkevler Mahallesi’nde hayata geçirilen Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Erkeklere özel olan kültür merkezinde çok sayıda etkinlik ve kurs Altındağlı beylerle buluşacak.

Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediyenin hayata geçirmiş olduğu Neşet Ertaş Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu

Malatya Yazıhan'da kültür merkezi inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye yapmayı planladığı kültür merkezlerinin ilkini Yazıhan ilçesinde hayata geçiriyor. Malatya’nın yanı sıra ilçe kültürünün yaşatılmasına ve aktivitelerin düzenlenmesine katkılar sunacak olan kültür merkezinde ilk kazma Yazıhan’da vuruldu.

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Bingöl 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdindeki girişimleri olumlu sonuç verdi. Bakanlığın desteği ile Kültür Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları yapılacak.

Manisa Yunusemre'de 5 kültür merkezi hizmete giriyor!

Yunusemre Belediyesi, vatandaşlardan yoğun talep gören kültür merkezlerine yenilerini ekliyor. Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, önümüzdeki günlerde hizmete girecek 5 kültür merkezinde incelemelerde bulundu.

Bornova Kültür Merkezi 2017'de açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun geçtiğimiz günlerde 'cenaze' olarak nitelendirdiği, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Bornova'da hayata geçireceği kültür merkezinde çalışmalar sürüyor, merkezin 2017 yılı içerisinde açılması planlanıyor...

Şile Kültür Merkezi Aralık'ta açılıyor!

Şile Kültür Merkezi Aralık ayında tam kapsamlı olarak vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Aralık ayında görücüye çıkacak olan kültür merkezimizde Şileli hemşerilerimiz etkinliğe doyacak.

Düzce Kaynaşlı'ya yeni kültür merkezi inşa edilecek!

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Maliye Bakanlığı ile görüşmeleri sonucunda Kaynaşlı'ya Kültür Merkezi yapılacağını açıkladı. Bayraktar, öncelikle yer tahsisinin ardından merkezinde hemen çalışmalara başlanacağını belirtti.

Şile Kültür Merkezinde neler var Haberi

Şile Kültür Merkezinde neler var

Şile sakinlerinin kültürel ihtiyaçlarını giderecek 'Şile Kültür Merkezi' 500 kişilik tiyatro ve konser salonu ile kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak. 



Şile Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; Şile'de şu anda konser salonu olmadığı düşünüldüğünde, ideal bir mekan ortaya çıkacak. Salon özellikle öğrencilerin tiyatro ile tanışmasını sağlayacak.



70 kişilik cep sineması ile Şile Kültür Merkezi vatandaşlara 'sinema keyfini' de yaşatacak. Sinema salonunun olmadığı ilçede Şile Kültür Merkezi büyük bir ihtiyacı daha yanıtlayacak. Merkezin hizmete girmesiyle birlikte özellikle haftasonları ailelerin çocukları ile birlikte sinema salonunu doldurması bekleniyor.


Şile...