27 / 07 / 2024

Şile Limanı

Şile Limanı

İnşasına başlanan Şile Liman Yenileme ve rekreasyon projesinin 2016 yılının ikinci yarısında bitmesi hedefleniyor. Proje tamamlandığında Şile, önemli bir turizm destinasyonu daha kazanmış olacak.

Şile Limanı 6 iskele ile güçlendirilecek!

Şile Limanı 100'er metrelik 6 iskele ile güçlendirilecek. 250 adet tekne bağlanacak limanda, balıkçı barınakları, balık satış üniteleri, fuar ve festival alanı, spor alanları, eğlence parkları ve kaykay alanları yeniden yapılacak.

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona gelindi!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

Zonguldak Limanı projesinin inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ta normalleşme süreci ile Liman Projesi'nin inşaatı başlayacak...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun bir bölüm daha trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu kapsamında, Kurtköy-Liman Kavşağı ile Liman Kavşağı-Demirciler Kavşağı arasındaki bölüm açıldı...

Kocaeli'ye üç katlı kavşak geliyor!

Derince Otoban Bağlantı Yolu ve Liman Entegrasyonu projesi ile TEM ile limanı bağlayacak olan yolun D-100 kısmında üç katlı kavşak yapılacak. Karayolları projeyi onayladı.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Haydarpaşa Garı özelleştirilecek mi?

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Haydarpaşa Garı ile Limanın özelleştirme kapsam ve programında yer almadığını bildirdi.

Özelleştirme'den Alsancak Limanı cevabı!

Konak Belediye Başkanı Pekdaş'ın Alsancak Limanı'na yönelik 3 temel sorunun çözümü için belediye ile Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın teknik ekiplerin oturup görüşmesi yönündeki çağrısına Ankara'dan cevap geldi.

Şile Liman Yenileme Projesi'nde deplase çalışmaları başladı!

Şile Belediyesi, kültür merkezi, spor merkezi, Kumbaba Motel ve Modelleme Merkezi ile kent meydanı, Ağva sahil düzenleme ve liman yenileme projeleri gibi üç dev projeyi hayata geçiriyor.

Mersin Liman-Hal ve Bekirde Köprülü Kavşakları projesinin temeli atıldı!

Bakan Arslan, beraberindeki Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Mersin'de düzenlenen, "Liman - Hal ve Bekirde Köprülü Kavşakları Temel Atma Töreni"ne katıldı.

Hemenbilet Turizm Ve Seyahat Acen. Tic.Ltd.Şti.İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Hava Limanı Şubesi açıldı!

Hemenbilet Turizm Ve Seyahat Acen. Tic.Ltd.Şti.İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Hava Limanı Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Mdy Turizm Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Liman Otel Şubesi açıldı!

Mdy Turizm Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Liman Otel Şubesi 10 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Marmaris Yat Limanı Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Marmaris Yat Limanı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı III. Bölge Müdürlüğü ile Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından imzalanan protokol ile Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Filyos Liman projesi 537 milyon TL'ye ihale edildi!

Filyos Liman Projesi ihalesi sonuçlandı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’nde yapılan ihaleyi kazanan firmalara yer teslimi yapılacak. 537 milyon liralık ihale ile yıllardır bekleyen Filyos’ta ilk adımı atılmış oldu.

Şile Limanı Haberi

Şile Limanı


İnşasına başlanan Şile Liman Yenileme ve rekreasyon projesinin 2016 yılının ikinci yarısında bitmesi hedefleniyor. Proje tamamlandığında Şile, önemli bir turizm destinasyonu daha kazanmış olacak. Çalışmayla dolgu adı ile bilinen alan, modern ve estetik bir görünüme kavuşurken, vatandaşların ve turistlerin rahatlıkla faydalanabileceği, yaşayan bir alana dönüşecek.


Proje kapsamında; 10.000m2’lik Meydan, 11 Adet Büfe, 2 Adet Kafeterya, Açık  ve kapalı restoran, 6 adet iskele(her biri 100er metre), 250 teknelik bir liman barınağı, Balıkçı barınakları, Balık satış üniteleri, Sahil güvenlik ve Liman İşletme binaları, 820 m2 koşu-yürüyüş parkuru, 100 metrelik bisiklet parkuru, 450 araçlık otopark ile birlikte festival ve oyun alanları, spor ve fuar alanları da proje kapsamında yapılacak.



Şile...