04 / 05 / 2024

şile yeryüzü parkı projesi

şile yeryüzü parkı projesi

İBB Başkanı Topbaş, Yeryüzü Pazarı'nı ziyaret etti, Kültür Merkezi ile Şile Meydanı ve Zeminaltı Otoparkı inşaatında incelemelerde bulundu.

Emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor?

Mart başında başlayan emlak vergisinin ilk taksidini ödeme süresi yarın sona eriyor. Peki emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor? 

Samsung ‘Bi Yenilik Yap’ kampanyası ile Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 süper fiyata! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Samsung ‘Bi Yenilik Yap’ kampanyası ile Galaxy Z Fold alımlarında 4000+1500  ve Galaxy Z Flip4 alımlarında 2500+500 TL değerinde indirim sağlıyor. Ayrıca çoklu değişim programı ile 35 bin lira ile 12 bin 200 lira arasında değişim imkanları sunuyor. İşte kampanya şartları

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Murat Ongun'dan Gezi Parkı çıkışı: Hevesinizi de aldıysanız parkımızı geri verir misiniz?

İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün açıklamasını alıntılayarak "Gezi Parkı’nın vakıf kültür varlığı olmadığını ve 2. Bayezid tarafından yapılmadığını siz de belirttiğinize göre, hevesinizi de aldıysanız parkımızı geri verir misiniz?" dedi.

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Yabancıya konut satışında 2018'i 6 milyar dolar ile kapatacağız!

Real Estate Stars ödül töreninde konuşan GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, "Bu yılı yabancıya 6 milyar dolar konut satışı ile kapatacağız ama 2019 hedefimiz, 10 milyar dolarlık satış" dedi. 

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018!

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Altındağ'da hayata geçirilen proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor.

Şile Kızılcaköy imar planı değişikliği askıya çıktı!

Şile İlçesi, Kızılcaköy Mahallesi Rekreasyon alanına ilişkin nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın!

Toplam 46 konut, 54 ticari ünite ve 12 ofisten meydana gelen Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın.

Kadir Topbaş Şile'deki yatırımları inceledi!

İBB Başkanı Topbaş, Yeryüzü Pazarı'nı ziyaret etti, Kültür Merkezi ile Şile Meydanı ve Zeminaltı Otoparkı inşaatında incelemelerde bulundu.

Evrim Kırmızıtaş Yeryüzü Derneği'ne destek veriyor!

Emlak Sektörünün ödüllü danışmanlarından Evrim Kırmızıtaş Başaran bu yıl kent bahçeleri gönüllüsü olarak Yeryüzü Derneği’ne destek veriyor.

Gezi Parkı ve Maçka Parkı köprü ile bağlanacak!

Taksim Gezi Parkı ile Maçka Parkı arasına Ekolojik Yaya Köprüsü inşa edilecek. Köprü ile iki bölge birbirine bağlanacak.

şile yeryüzü parkı projesi Haberi

şile yeryüzü parkı projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şile'de bir dizi ziyarette bulundu.


Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Topbaş, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ile Şile'de Büyükşehir Belediyesi desteğiyle kurulan Yeryüzü Pazarı'nı ziyaret etti.


Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ve vatandaşlarla bir araya gelen Topbaş, pazarda incelemelerde bulundu ve esnafla sohbet etti.


Topbaş, daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kültür Merkezi ile Şile Meydanı ve Zeminaltı Otoparkı inşaatında incelemelerde bulundu.


- 'Şile'ye her türlü desteği veriyoruz'

Şile'ye her türlü desteği verdiklerini vurgulayan Topbaş, şunları kaydetti:


'Bugüne kadar Şile’ye yaptığımız yatırımlar toplamı 1 milyar 650 milyon lira. Atık suları topladık, doğalgaz getirdik. Şile otobanını yaptık. Eski köylere kadar doğalgazın erişim çalışmaları tamamlandı.


Şile'nin doğallığının bozulmadan geleceğe taşınması gerekiyor. Bu nedenle bu pazarda üretilen ve satılan ürünleri önemsiyoruz. Yeryüzü...