02 / 05 / 2024

Silifke Anıt Meydanı Düzenlemesi

Silifke Anıt Meydanı Düzenlemesi

İlçe merkezi ve mahallelerde modernleştirme çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Silifke Belediyesi, Gençlik Merkezi, Kentsel Dönüşüm, Çamlık Projesi, Anıt Meydanı Düzenlemesi, Göksu Nehri ve Silifke Kalesi projelerinin altyapısını sürdürüyor.

Bodrum Gelendost Özgürlük Meydanı ve Anıtı yıkıldı!

Muğla Bodrum'da 21 yıl bazı sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle yaptırılan 'Gelendost Özgürlük Meydanı ve Anıtı' yıkıldı.

Karşıyaka Atatürk Anıtı onarılmayı bekliyor!

Karşıyaka Anayasa Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nın içler acısı haline vatandaşlardan tepki yağıyor Yeni Asır'ın gündeme getirdiği Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı'nın kırılan mermer sütunları ve bakımsız haline vatandaşlardan büyük tepki geldi.

Mimar Garabet Balyan'ın anıt mezarı tamamlandı!

İstanbul'daki birçok tarihi yapının mimarı olan mimar Garabet Balyan için yapımına iki yıl önce başlanan anıt mezar tamamlandı. "İşin Ehli" adıyla anılan Balyan'a özel hazırlanan anıt mezarın açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da katılacak.

Üsküdar Balyan Anıt Mezarı açılışı 1 Ekim'de!

18. ve 19. yüzyılda hassa mimarı olarak Osmanlı Devleti tarafından yaptırılan birçok mimari esere imzasını atan Balyan Ailesi, yıllar sonra bir anıt mezara kavuşuyor.

Nevşehir 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı Pazartesi açılacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarınca 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit olanların anısını yaşatmak için Şehitlik Parkı'nda, '15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı ve Nevşehir Şehitliği' yapıldı.

Rize Atatürk Anıtı yenileniyor!

Vatan Partisi Rize İl Başkanı Salih Öksüz, yeniden başlayan Rize Atatürk Anıtı ile ilgili tartışmalara dair yaptığı açıklamada, Atatürk Anıtının yerinde kalması gerektiğini söyledi.

Nevşehir 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nın inşaatı başladı!

Darbe girişiminin unutulmaması ve şehitlerin isimlerinin yaşatılması amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak "15 Temmuz Şehitler Anıtı"nın inşasına başlandı.

Bilge Tonyukuk Anıt alanı çalışması başladı!

Bilge Tonyukuk Anıtı Moğol-Türk ortak arkeolojik kazı çalışması projesinin 2016 sezonu açılış töreni gerçekleştirildi. Moğolistan genelinde önemli projelere imza atan TİKA, projelerine yenilerini ekleyerek faaliyetlerini sürdürüyor.

Müteahhit Hacı Doğan Tümay vefat etti!

İnşaat sektörü duayenlerinden Müteahhit Hacı Doğan Tümay vefat etti. İş adamının vefatı üzerine Tümay ailesi taziye ilanı yayınlattı. Merhumun cenazesi bugün Zincirlikuyu Kabristanı'na defnedilecektir.

Zonguldak Ereğli Kestaneci Mahallesi'nde Uzun Mehmet Anıtı yenilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesi tarafından Kestaneci Mahallesi’nde bulunan Uzun Mehmet Anıtı’nın yenileceği açıklandı.

Kastamonu Seydiler’e Şehit Şerife Bacı Anıtı yapılıyor!

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı tarafından Seydiler’e yapılan Şehit Şerife Bacı Anıt Mezarı, Ocak ayının ilk haftasında tamamlanacak.

Samandere Şelalesi Tabiat Anıtı alanı yenileniyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 9’uncu Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan protokolle işletme hakkı Düzce Belediyesine geçen Samandere Şelalesi Tabiat Anıtında Düzce Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Sivas Gürün'e şehitlik anıtı yapılacak!

Yapılan şehitlik anıtından incelemelerde bulunan Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi yaptığı açıklamada yapılan şehitlikte çalışmaların büyük titizlilikle yürütüldüğünü belirtti.

Silifke Anıt Meydanı Düzenlemesi Haberi

Silifke Anıt Meydanı Düzenlemesi

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Say Mahallesi'nde esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Turgut, ziyareti esnasında mahalle sakinlerinin sorunlarını ve isteklerini de değerlendirerek, vatandaşların Silifke Belediyesi ve hizmetleriyle ilgili merak ettikleri konuları yanıtladı. Kendilerinin seçimden seçime değil, her zaman vatandaşların yanında olduğunu söyleyen Turgut, "Bizler halka hizmet etmek için varız ve bu hizmetin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez. Biz belediyeciliği halka hizmet olarak gören, bu hizmeti en iyi şekilde yapmak adına uğraşan bir anlayışın içinden geliyoruz. 

Aradan bir yıl geçtikten sonra sadece oy istemek için değil, isteklerinizi ve sorunlarınızı yerinde tespit edip, taleplerinize cevap verme noktasında çalışmaya devam ediyoruz. 

Öncelikle bizlere vermiş olduğunuz emaneti aradan geçen 1 yıllık zaman dilimi içerisinde layıkı ile taşıma noktasında gece gündüz demeden çalışıyoruz. 


"HAFTANIN BİR...