05 / 05 / 2024

Silifke Belediyesi yaşam alanı

Silifke Belediyesi yaşam alanı

Silifke Belediyesi’nin sosyal yatırımları kapsamında projelendirilen ve yapımına başlanan 9500 m2’lik sosyal yaşam alanı, eşsiz Göksu manzarası ve çevre düzenlemeleriyle Silifke’nin yeni gözde mekânı olacak.

Ordu Belediyesi'nden yeni yaşam merkezi projesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Civil Irmağı’nın denizle birleştiği Mostar Köprüsü ve mahmuzların bulunduğu alanda yeni bir yaşam merkezi ve restoran projesi hayata geçirilecek. Projelerle ilgili çalışmalar başlatıldı.

Etimesgut Belediyesi Ahi Elvan Yaşam Merkezini kiraya veriyor!

Etimesgut Belediyesi, Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim ve Merkezi ile çok amaçlı salonu kiraya veriyor..

İnönü Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi inşaatı yükseliyor!

İnönü Belediyesi tarafından yapımına başlanan İnönü Belediyesi Spor ve Sosyal Yaşam Merkezinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Battalgazi Belediyesi hayata geçirilen ve Çöşnük Mahallesi’nde yapılacak olan Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışmaları başladı.

Malatya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kazı çalışması başladı!

Malatya Battalgazi Belediyesi, ilçeye Engelsiz Yaşam Merkezi kazandıracak. Temel kazı çalışmalarının başladığı merkezin temeli 15 gün sonra atılacak.

Bursa Yıldırım'a engelsiz yaşam merkezi inşa edilecek!

Yıldırım Belediyesi, Arabayatağı Mahallesi’nde Yakın Çevre Yolu’na cepheli alana engelsiz yaşam merkezi inşa edilecek.

Bursa Cerrah'a yeni sosyal yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına son sürat devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda İnegöl Cerrah'a yeni bir sosyal yaşam alanı inşa ediyor.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanıyor.

Meram Altuncan Hatun Aile Yaşam Merkezi açıldı!

Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Altuncan Hatun Aile Yaşam Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kayseri Köşk'e sosyal yaşam merkezi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Köşk ilçesine kazandıracağı beş yıldızlı sosyal yaşam merkezinin temelini yarın atacak. Sosyal tesiste yüzme havuzu, fitness salonu, sanat ve mesleki eğitim için derslikler yer alacak.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi'nde son kat tabliyesi döküldü!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz Yaşam Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kayseri'ye yapılacak sosyal yaşam merkezinin ihalesi yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 mahalleye inşa edilen sosyal yaşam merkezlerinden ikincisinin ihalesi yapıldı. Köşk Mahallesi'nde projelendirilen bina yaklaşık 5 milyon 883 bin TL'ye inşa edilecek.

Tarsus Ergenekon Yaşam Merkezi yıl içinde tamamlanacak!

Tarsus Belediyesi’nin Ergenekon Mahallesi’nde yaptırdığı Ergenekon Yaşam Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Silifke Belediyesi yaşam alanı Haberi

Silifke Belediyesi yaşam alanı


Silifke Belediyesi dinlenme alanları, ahşap oyun grupları, engelli bireylere özel parklar, havuz, tuvalet, büfe, kamelyalar, kum havuzları, oturma alanları, oyun alanları ve yeşilliğiyle ilçeye yeni bir mekân kazandıracak. Sayağzı Mahallesi girişindeki Su Büklümü mevkiinde yapımına başlanan parkın çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Göksu Nehri kenarında civar semtleri de farklı açılardan görme imkânı taşıyan Sosyal Yaşam Alanı, Silifkelilerin aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri toplam 9500 metrekarelik bir alana inşa edilecek olup başta Gazi, Göksu ve Sayağzı Mahallesi olmak üzere tüm Silifkelilerin hizmetine sunulacak.


"HİZMET ÇITAMIZI YÜKSELTMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"


Sosyal Yaşam Alanı Projesini 20-26 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Haftasına kadar tamamlanacağını açıklayan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “İlçemize değer katacak olan bu büyük projeyi Silifke’mize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz....