02 / 05 / 2024

silivri 2015 projeleri

silivri 2015 projeleri

Eski belediye binası ile Kavaklı Düğün Salonu binası arasında kalan alanı da katarak, bölgede geniş ölçekli bir Meydan Düzenleme Çalışması başlatan Işıklar, çalışmaları inceleyerek yapılanlar hakkında bilgi aldı.

Özcan Işıklar Silivri projelerini açıkladı!

Yeni dönemin ilk yılını değerlendiren bir toplantı düzenleyen Işıklar, öncelikli olarak başlayacak Kültür Sokağı – Tiyatro Binası, Yeraltı Otoparkı- Anıt Park, Tarih Ringi ve Tarım Teknolojileri Parkı, Viyadük Projesinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Silivri Belediyesi imar planı toplantılarına devam ediyor!

Silivri Belediyesi imar planı toplantılarına devam ediyor. 2 Şubat - 3 Mart 2015 tarihleri arasında bir ay süresince askıya çıkarılan plan hakkında Kurfallı Mahallesi’nde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca projeleri için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu... Hemen bakın...

10 soruda TOKİ İstanbul Silivri 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Silivri Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da 50.000 konut yapılacak. Peki, TOKİ İstanbul Silivri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

TOKİ Silivri 2. Etap ihalesi 29 Mart'ta!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ, Silivri Alipaşa Mahallesi 2. Etap projesinin ihalesini 29 Mart 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Silivri Erseven Sitesi projeleri masaya yatırıldı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Erseven Sitesi sakinleriyle bölge projelerini konuşmak, hizmetlere ilişkin talep ve önerileri dinlemek üzere bir araya geldi.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.

Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri görücüye çıkıyor!

Kuzu Grup’un Ankara’da inşaatına devam ettiği Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri 18 Kasım 2015 günü görücüye çıkıyor.

AB Grup projeleri Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıkıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

silivri 2015 projeleri Haberi

silivri 2015 projeleri


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelinde eş zamanlı olarak gerçekleşen çalışmaları yerinde inceledi. Güne, Başkan Yardımcıları Ayhan Otlatıcı ve Hasan Solak ile birlikte Silivri Öğrenci Yurdu’na gerçekleştirdiği ziyaret ile başlayan Başkan Işıklar, ardından mahallelerde incelemelerde bulundu.

KAVAKLI MEYDAN DÜZENLEME PROJESİ

Kavaklı Mahallesi’nde iletişim merkezi olarak kullanılan eski belediye binası ile Kavaklı Düğün Salonu binası arasında kalan alanı da katarak, bölgede geniş ölçekli bir Meydan Düzenleme Çalışması başlatan Işıklar, çalışmaları inceleyerek yapılanlar hakkında bilgi aldı. Çocuk oyun alanları, fitness aletleri ve dinlenme alanlarının yer alacağı yeni meydan düzenlemesi iki hafta içerisinde tamamlanacak.

KAHVEHANEDE ÇAY MOLASI

Çanta ve Alipaşa Mahallelerinde de incelemelerde bulunan Başkan Işıklar, bölgelerde yapılması planlanan projelerle ilgili mahalle sakinleriyle görüşmeler gerçekleştirdi. Kahvehaneleri de ziyaret eden Başkan Işıklar, hemşeriyle çay içerek sohbet...