29 / 04 / 2024

silivri arazi mafyası

silivri arazi mafyası

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tarım gücü ile arazi mafyasının karşısında duracaklarını ifade etti...

Silivri'de 14 arsa ile 1 adet arazi satılıyor! Yazlık yerde arsa arayanlara müjde! 

İstanbul Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çanta, Gümüşyaka, Kavaklı ve Değirmenköy mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Silivri'deki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Çatalca ve Silivri'deki köylülerin arazi sorunlarına ilişkin araştırma önergesi verildi!

İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçelerindeki bazı mahallelerdeki köylülerin yaşadıkları arazi sorunlarının araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Maxicells İlaç'a İstanbul Silivri'de arazi tahsisi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Maxicells İlaç şirketi için Silivri'de yer tahsisi gerçekleştirildi.

Selimpaşa'da heyelan riski taşıyan arazi konut alanı oldu!

Silivri Selimpaşa’da heyelan bölgesinde kalan ve imar planlarında “ağaçlandırılacak alan” olarak belirlenmiş 4 dönümlük arazi, İBB Meclisi’nde AKP ve MHP’nin oyları ile “konut” alanı oldu. Parsel üzerinde havuz, müştemilat ve bir yapı yer alıyor.

Arazi yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Silivri Emlak Müşavirleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök, Emlakkulisi.com okurları için ''Arazi yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?'' konulu yazısını kaleme aldı. İşte o yazı...

Arazi satın alırken 'lokasyon'a dikkat!

Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök, 'arazi satın alırken dikkat edilmesi gereken konular'ı Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte o yazı...

Silivri Belediyesi'nden arazi tahsisi talebi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ankara’da bir dizi ziyaretler yaptı. Bakanlar, bakan yardımcıları ve genel müdürler ile konuşan Başkan Yılmaz, ilçeye yönelik müjdeleri de paylaştı.

Silivri'de arazi rantına geçit yok!

Silivri Belediye Başkanı CHP’li Özcan Işıklar, yerel yönetimi rant dağıtma aracı olarak görmediğini söyleyerek, “Bizim için yerel yönetim, geleceğe dönük projelerle refahı adaletle dağıtan bir yönetim şeklidir. Bu nedenle ranta asla geçit yok” dedi.

TOKİ'den Silivri ve Tuzla'ya yeni proje!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Silivri'de ve Tuzla'da arazi ürettiklerini ve orada sosyal konut yapmaya başlayacaklarını ifade etti.

Özcan Işıklar: Arazi mafyasının karşısında duracağız!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tarım gücü ile arazi mafyasının karşısında duracaklarını ifade etti...

Silivri'de arazi krizi!

Silivri Belediyesi, daha önce sattığı araziler nedeniyle mülk sahipleri ile karşı karşıya geldi. Danıştay’ın iptal kararı sonrası, satışı yapılan arazilerin yeniden iadesi için davalar açıldı.

Rıfat Kutlu: Arazi sattıkça borç düşeceğine, 8 katına çıktı!

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın huniyi ters tutarak bidona süt dökmeye çalıştığını söyledi. Işıklar döneminde çok sayıda arazi satılmasına rağmen borcun 8 kat arttığını vurgulayan Kutlu, “Bu resmen rezilliktir” ifadesini kullandı.

Kanal İstanbul güzergahında arazi fiyatları 70 kat arttı!

Çılgın proje Kanal İstanbul’un güzergâhı kesinleşmedi ama Silivri’den başlayıp Küçükçekmece Sazlıdere Barajı’ndan Karadeniz’e uzanan alandaki arazilere para yağdı. Binlerce metre karelik bir alandaki arazi fiyatları fırladı.

silivri arazi mafyası Haberi

silivri arazi mafyası

Selimpaşa Topatan Kavunu ve Bamya Festivali'ne katılanlara seslenen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 42 kilometre uzunluğunda sahile sahip olduklarını, 430 kilometrekare tarım alanları bulunduğunu söyledi. 


Belediye Başkanı Işıklar, “Zenginliğimizin yerin üzerinde olduğunu gördük ve Türkiye’de ilk defa bir tarım inovasyonu, tarım araştırma ve geliştirme merkezi kurduk. 8 yıl önce çalışmalara başladık, yetiştirdiğimiz ürünlerin marka haline gelebildiğini gördük. Tarım Kolejimizi kurduk, Eylülde hizmet vermeye başlayacak. Tarım ve Yaşam Bilimleri Üniversitesi’ne tamamlama amacındayız. Burayı yağmalamaya çalışanlarla, betonla ve arazi mafyalarıyla ancak tarım gücümüzü ortaya koyarak mücadele edebiliriz. Tarımı geliştirerek, modern anlamda işleyerek, çeşitli mesleklerle var ederek gelecek yaratacağız.”...