06 / 05 / 2024

silivri belediyesi arsa ihaleleri

silivri belediyesi arsa ihaleleri

Silivri Belediyesi, toplam muhammen bedeli 5 milyon 871 bin 920 TL olan 6 adet tarlayı satışa çıkardı. İşte Silivri Belediye Başkanlığı tarafından satılacak tarlaların özellikleri ve ihale tarihleri...

Silivri Belediyesi'nden satılık 7 arsa! İstanbul'da imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'de yer alan 7 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Silivri Belediyesi'nden satılık 6 arsa!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Silivri'de 14 arsa ile 1 adet arazi satılıyor! Yazlık yerde arsa arayanlara müjde! 

İstanbul Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Çanta, Gümüşyaka, Kavaklı ve Değirmenköy mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Silivri'deki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: Konut imarlı 18 arsa satacak!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 18 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların alanları  300,09 metrekare ile 7 bin 885 metrekare arasında değişiyor.

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: İmarlı 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı! 

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 31 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Silivri Belediyesi kapalı iş yerlerinden kira almayacak!

Silivri Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, salgın şartları sebebiyle kira alacaklarında düzenlemeye gidiyor. Bu düzenlemeler dahilinde belediye, kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

Silivri Belediyesi'nden İzmir'e hasar tespit ekibi! 

Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki 4 inşaat mühendisi, deprem bölgesi İzmir’de hasar tespit çalışmalarına destek olmak için görevlendirildi. 

Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları masaya yatırılacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı toplantısı 2. birleşiminin 1.oturumu yarın saat 10.00’da yapılacak. Gerçekleştirilecek toplantıda Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları da masaya yatırılacak.

Silivri'deki metruk binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Silivri Belediyesi ekipleri ilçe sınırları içindeki tehlike arz eden metruk yapıların yıkımlarını “2018-2023 Uyuşturucu ile Mücadele Strateji Belgesi ve Eylem Planı” dâhilinde yaptı.

Silivri'de metruk binalar yıkıldı!

Silivri Belediyesi ekipleri, 3194 sayılı İmar Kanunu kapsamında bölgede tehlike arz eden metruk yapıların yıkımını tamamladı.

Silivri'nin parselleri lüks sitelerin kullanımına açıldı!

Sayıştay, Silivri Belediyesi’ne ait 60 arsanın satışından sonra rapor hazırladı. Raporda, imar planlarında park, yeşil alan, yol, otopark olması gereken yerlerin n lüks sitelerde oturan vatandaşların kullanımına açıldığı belirlendi.

silivri belediyesi arsa ihaleleri Haberi

silivri belediyesi arsa ihaleleri

Silivri Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait altı (6) adet tarlayı kapalı teklif usulüyle düzenlenecek ihaleyle satışa çıkardı. 


Silivri Belediye Başkanlığı'nın tarla ihalesi, 13 Kasım 2014 Perşembe günü saat 10:00'da başlayacak.


İstanbul'un Silivri İlçesi'nde Alipaşa Mahallesi'nde bulunan tarlaların toplam muhammen bedeli 5 milyon 871 bin 920 TL'yi buluyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı;


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


Silivri Belediye Başkanlığından:


1 - Aşağıda tabloda belirtilen, Mülkiyeti Silivri Belediyesi’ne ait, 1-6 sıra nolu, 6 (Altı) adet taşınmazın, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi uyarınca, Kapalı Teklif Usulüyle, 13.11.2014 Perşembe günü Saat 10:00 itibarıyla başlayarak sırasıyla hizalarındaki Muhammen Bedeller üzerinden, Silivri Belediyesi Merkez Binası, Meclis Toplantı Salonunda, Belediye Encümeni huzurunda, satış ihalesi yapılacaktır.





2 - İHALEYE KATILMAK İÇİN İSTENEN BELGELER :


a) Nüfus cüzdan fotokopisi.


b) 2014 Yılına...