01 / 05 / 2024

Silivri Belediyesi ihale ilanları

Silivri Belediyesi ihale ilanları

Silivri Belediye Başkanlığı Alipaşa Mahallesi'nde 10 adet tarlayı satışa çıkardı. Tarlaların toplam muhammen bedeli 8 milyon 980 bin 880 TL olarak belirlendi. Tarlaların satışı Silivri Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak.

İstanbul'da 7 adet arsa satılıyor! 1 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Pendik ve Silivri Belediyesi, 7 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Silivri Belediyesi'nden satılık 7 arsa! İstanbul'da imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'de yer alan 7 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Silivri Belediyesi'nden satılık 6 arsa!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: Konut imarlı 18 arsa satacak!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 18 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların alanları  300,09 metrekare ile 7 bin 885 metrekare arasında değişiyor.

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: İmarlı 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı! 

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 31 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da kiralık gayrimenkul fırsatı! Dükkan, arsa ve büfeler... Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Silivri Belediyesi, İstanbul ili, Silivri ilçesinde yer alan 38 adet ticari gayrimenkulü kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Silivri Belediyesi önderliğinde SİYTAŞ ve Saral İnşaat tarafından hayata geçirilen Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. 

Silivri'de kaçak 8 yapının yıkımı gerçekleştirildi! 

Silivri Belediyesi, Çayırdere Mahallesi'nde tarım arazisi üzerine inşa edilen 8 kaçak yapının yıkım işlemlerini tamamladı. 

Silivri'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İstanbul Silivri Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. İlçede bulunan 35 yıllık Varnalı Konutları'nın yıkımı tamamlandı.

Silivri Belediyesi ihale ilanları Haberi

Silivri Belediyesi ihale ilanları


Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri’nin Alipaşa Mahallesi’nde yer alan 10 taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle 3 Temmuz 2014 tarihinde yapacak. 


Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri’nin Alipaşa Mahallesi’nde yer alan 10 taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle 3 Temmuz 2014 tarihinde saat 10.00’da Silivri Belediyesi Merkez Binası, Meclis Toplantı Salonunda, Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirecek. 10 taşınmaz için belirlenen muhammen bedel 1 milyon 912 bin 500 TL ile 159 bin 460 TL arasında olacak. Geçici teminat bedeli ise 4 bin 783 TL ile 57 bin 375 TL arasında olacak.

İhaleye katılmak isteyen istekliler verecekleri fiyat tekliflerini yazı ve rakamla okunaklı ve anlaşılır bir şekilde belirtecekler. Tekliflerde kazıntı ve silinti olmayacak. Ayrıca şartnameyi kabul ve taahhüt ettiklerine dair imzalayarak iç zarfa koyacaklar. 


Kapalı teklif zarfları; istenilen belgeler ve...