17 / 05 / 2024

Silivri Belediyesi yeşil ekonomi ödülleri

Silivri Belediyesi yeşil ekonomi ödülleri

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bölgede yetişen yerel ürünlerin bir marka olarak öne çıkması ve tanıtılması konusundaki çalışmaları nedeniyle Yeşil Ekonomi Ödülü 'ne layık görüldü.

Silivri Yeşil Life Villaları yılbaşında teslim! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

YSL Grup Yapı-İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yeşil Life Villaları'nın teslimlerinin yılbaşında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 9 oda 2 salon villaların yer aldığı projede peşin ödemelerde indirim imkanı da sağlanıyor. 

Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay taksit fırsatıyla!

Yeşil İnci Villaları, Yeşil Vadi tarafından,  İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Silivri’de inşa ediliyor. Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat villanın satışı devam ediyor.

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu onaylandı!

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu Esenyurt Belediyesi tarafından resmen onaylandı. İşte ayrıntılar...

Malatya Yeşil Topsöğüt konutları inşaatı durduruldu mu?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından inşa edilen Yeşil Topsöğüt konutları inşaatının imara aykırı bir şekilde gerçekleşmesi sebebiyle durdurulduğu iddia edildi. 

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Türkiye’nin ilk 'Yeşil Şehir Eylem Planı' İzmir için hazırlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Yeşil Şehir Eylem Planı ve İzmir Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’nı hazırladı. Her iki planda 61 eylem belirleyen Büyükşehir, İzmir’in iklim ve diğer çevre konularına ilişkin 2030 yılına kadarki yol haritasını belirledi.

Kadıköy Belediyesi'nin eski binası yıkılacak, yeşil alana dönüşecek!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediye binasının yıkılıp bu bölgeyi yeşil alana ve deprem toplanma alanına dönüştüreceklerini söyledi.

İBB yeşil alan için düğmeye bastı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beylikdüzü, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı istasyon çıkışları, Maltepe dolgu alanı atletizm sahası ve Tuzla Kafkale Spor Kompleksi'nin yeşil alanlarının yapım işi için ihaleye çıkıyor...

İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı 5-6 Şubat 2020'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi , kentin yeşil ve açık alanlarının ele alınacağı "İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı" gerçekleştirecek.

Şanlıurfa’daki harabeler yıkılarak yeşil alana dönüştü!

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Atatürk Mahallesinde bulunan 2 yapıyı yeşil alana dönüştürmek için yıkımını gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu'nun veto ettiği yeşil alan kararı İBB Meclisi'nde kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun vetosuna karşı, kendi kararında direndi, İstanbul 295 bin metrekare yeşil alan kazandı.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Lefkoşa'da yeşil alanı ihlal eden yapılar yıkılıyor!

Kıbrıs'ın başkenti Mustafa Zeki Milali Sokak’ta bulunan yeşil alanın, birkaç hane tarafından işgal edilen yapılar Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından yıkılıyor.

Silivri Belediyesi yeşil ekonomi ödülleri Haberi

Silivri Belediyesi yeşil ekonomi ödülleri


Silivri Belediye Başkanı Özean Işıklar, bölgede yetişen yerel ürünlerin bir marka olarak öne çıkması ve tanıtılması konusundaki çalışmaları nedeniyle Yeşil Ekonomi Ödülü'ne layık görüldü. Artı 1 TV'nin Yeşil Ekonomi programı kapsamında bu yıl 3.sü gerçekleşen Yeşil Ekonomi Ödül Töreni, Yapı Kredi Korusu'nda düzenlendi. Çevreye verdiği önem ve duyarlılık nedeniyle proje üretmiş kurum ve kuruluşların ödüllendirildiği tören, iş dünyasından bürokrasiye, yerel yönetimlerden merkezi yönetime tüm ekonomi çevrelerini bir araya geldi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri'yi İstanbul'a en yakın, kirliliğe en uzak tutmaya çalışması; yoğurt, domates, karpuz, kavun ve bamya gibi yerel ürünlerin bir marka olarak öne çıkmasını sağlaması nedeniyle Yeşil Ekonomi Ödülü'ne layık görüldü. Ödülünü Varyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş'tan alan Işıklar; "ilçemizin yerel değerlerinin korunarak gelişmesi...