15 / 05 / 2024

Silivri Evim Yapı İnşaat adres

Silivri Evim Yapı İnşaat adres

Silivri Evim Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Umuç tarafından kuruldu.

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Silivri'deki yapıların yüzde 47’si 2000'den önce yapılmış: Dönüşümde 3+1 evimiz olacağına 2+1 evimiz olsun denmeli!

Silivri’de İl Afet Riski Azaltma Planı (İRAP) ve İlçe Afet Müdahale Planı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda deprem gerçeği, kentsel dönüşüm çalışmaları ve riskli binalar da masaya yatırıldı. Peki Silivri'de kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Çokçetin tarafından kuruldu.

Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kulakoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Silivri Selimpaşa'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 6593 Ada 3 Parsele (Eski 9374 parsel) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Silivri'nin 26 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıda!

Silivri'nin 26 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıya çıkarıldı. İşte detaylar...

10 soruda TOKİ İstanbul Silivri 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Silivri Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da 50.000 konut yapılacak. Peki, TOKİ İstanbul Silivri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Sancakbey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sancakbey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sancakbey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Nuri Suat Kazancı tarafından kuruldu.

Silivri Reform Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Reform Yapı Denetim Limited Şirketi Ali Şılak tarafından Silivri'de kuruldu.

May Çelikgrup Yapı Mimarlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

May Çelikgrup Yapı Mimarlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. May Çelikgrup Yapı Mimarlık Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

Silivri Evim Yapı İnşaat adres Haberi

Silivri Evim Yapı İnşaat adres

Silivri Evim Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Umuç tarafından kuruldu.

Silivri Evim Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT: 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık ve mühendislik, inşaat konusu ile ilgili montaj,tesisat,çevre düzenleme,iç düzenleme,dekorasyon işleri,etüd,proje,kontrollük,müşavirlik ve taahhüt hizmetlerini yapmak. Her nevi konut toplu konut,iş hanları,çarşı büroları,binaları,fabrika binaları,otel motel, her türlü turistik tesisler,spor salonları yapmak. Otoparklar ve diğer her çeşit inşaat işlerini yurt içinde ve yurt dışında yapmak,yaptırmak,ihalelere iştirak etmek,yapılan veya yapılacak olanlara ortak olmak,konusu ile ilgili, her türlü müteahhitlik ve taahhüt işlerini plan proje yapmak. Her türlü hafriyat işleri yapmak ve yaptırmak. Kum çakıl alım satımını yapmak,inşaat malzemeleri ile ilgili...