21 / 05 / 2024

Silivri geri dönüşüm çalışmaları

Silivri geri dönüşüm çalışmaları

Silivri Belediyesi, ÇEVKO ve Özen Cam işbirliğiyle geri dönüşüm faaliyetlerini hızlandırdı. Cam atıkların toplanması ile ilgili cam kumbara sayısını 88'e yükselten Silivri Belediyesi, düzenli aralıklarla bakımını ve boşaltma işlemini gerçekleştiriyor.

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Tosun tarafından kuruldu.

Çapet Geri Dönüşüm İnşaat Ve Su Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapet Geri Dönüşüm İnşaat Ve Su Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Zile tarafından kuruldu.

Özbütünller Metal Geri Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbütünller Metal Geri Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Bütün tarafından kuruldu.

Tane Geri Dönüşüm Plastik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tane Geri Dönüşüm Plastik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Demirayak tarafından kuruldu.

Tuna Hurda Meral Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çakır tarafından kuruldu.

Yakın Geri Dönüşüm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakın Geri Dönüşüm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 75 bin TL sermaye bedeli ile Okan Yakın, Zafer Yakın ve Zekiye Yakın ortaklığıyla kuruldu.

Erman Geri Dönüşüm Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Erman Geri Dönüşüm Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Gülbeyaz Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbeyaz Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gülbeyaz ve Dursun Gülbeyaz ortaklığıyla kuruldu.

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

4T Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

4T Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Kenar tarafından kuruldu...

Z Geri Dönüşüm Yedek Parça ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Geri Dönüşüm Yedek Parça ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adem Tutar, İsmail Tutar ve Zehni Tutar ortaklığında kuruldu... 

HD Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HD Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kaya tarafından kuruldu...

Silivri geri dönüşüm çalışmaları Haberi

Silivri geri dönüşüm çalışmaları

Geri dönüşüm çalışmalarına hız kazandıran Silivri Belediyesi, atıkların düzenli toplanması için ilçe genelindeki cam kumbara sayısını arttırdı.


Silivrilileri atıkların ayrışması konusunda hassas olmaya davet eden Silivri Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Birimi Sorumlusu İbrahim Sevim, cam toplama kumbarası ve geri dönüşüm kutusu taleplerinin, 444 20 47 numaralı İletişim Merkezi’nden veya www.silivri.bel.tr web adresi üzerinden İletişim Merkezi talep formlarıyla alındığını dile getirdi.


Silivri...