29 / 04 / 2024

silivri ihale

silivri ihale

İstanbul Valiliği, Silivri'ye kurşun geçirmez jandarma karakolu yaptırmak için ihale açtı. Yaklaşık 12 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak kompleks içinde yer alacak olan jandarma karakolu kurşun geçirmeyecek şekilde inşa edilecek. 

Silivri'de 12 tarla satışa çıkıyor!

Silivri Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Silivri'de 12 adet tarla satılıyor...

Silivri'ye Millet Bahçesi müjdesi!

Silivri'de hayata geçirilmesi planlanan Millet Bahçesi projesi için 21 Şubat 2022'de ihale süreci başlayacak.

Silivri'de golf tesisi ve hizmet binaları 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi'nde bulunan golf tesisi, hizmet binaları ve müştemilatının 20 yıllığına kiraya verilmesi işini ihale ediyor.

Avcılar ve Silivri’deki 32 bin 377 bina mercek altına alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar ve Silivri’deki 32 bin 377 binanın deprem risk performanslarının belirlenmesi için ihale gerçekleştiriyor. 

Silivri Yeni Mahalle’de yüzme havuzu inşaatı başladı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ihale süreci tamamlanarak inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi'nin alanında inceleme yaptı. Başkan Yılmaz, "Geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz" diye konuştu...

Silivri’ye kurşun geçirmez jandarma karakolu yapılacak!

İstanbul Valiliği, Silivri'ye kurşun geçirmez jandarma karakolu yaptırmak için ihale açtı. Yaklaşık 12 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak kompleks içinde yer alacak olan jandarma karakolu kurşun geçirmeyecek şekilde inşa edilecek. 

TOKİ Silivri Alipaşa 1.356 konut projesi yeniden ihaleye çıkıyor!

Kura çekilişinin 12 Temmuz 2018 tarihinde yapıldığı TOKİ Silivri Alipaşa 1.356 konut projesi yeniden ihaleye çıkıyor. Proje iki ayrı günde ihale edilecek...

ÖİB Silivri ve Hoşdere'deki gayrimenkullerin ihale tarihini uzattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Silivri ve Başakşehir'deki gayrimenkullerin satış ihalesinde son teklif verme tarihini uzattı..

Silivri'de 6.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

 İstanbul İli, Silivri İlçesi , Ortaköy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6 milyon 786 bin 621 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 28 Mayıs 2018 olarak belirlendi. 

Beylikdüzü ve Silivri'deki 2 arsa 4.7 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beylikdüzü ve Silivri'deki 2 arsayı ihale ile satıyor..

Silivri ve Çatalca'da 6.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Silivri ve Çatalca'daki 2 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor...

TOKİ Silivri 345 konut ihalesi yakın dönemde yapılacak!

TOKİ'nin Silivri projesinde daireler kura çekilişi ile hak sahiplerini bulacak. Projenin inşaatı için önümüzdeki günlerde ihale yapılacak.

Silivri Çanta'da icradan 2.9 milyon TL'ye 2 arsa!

Silivri Çanta'da bulunan 2 arsa, Silivri 2. İcra Dairesi tarafından 19 Haziran 2015 günü saat 10:00 ile 10:40 arası ihale ediliyor.

Silivri'de Fokus Tekstil Fabrikası icradan 4.1 milyon TL'ye!

Silivri Seymen'de bulunan Fokus Tekstil Fabrikası, fabrikaya villası, 2 ev ve depo Silivri 1. İcra Dairesi tarafından 22 Haziran 2015 günü saat 10:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

silivri ihale Haberi

silivri ihale

Silivri ilçe merkezinde, evlerin arasında kalan jandarma Karakolu, eski binasına 2.5 kilometre mesafede yapılacak olan komplekse taşınacak. İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Yatırım İzleme Müdürlüğü, yeni karakol binası için ihale açtı. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Maliye Hazinesi'ne ait yaklaşık 12 bin metrekarelik arazi üzerine kurulacak olan komplekste jandarma hizmet binası, yatakhane, basket sahası, jeneratör odası ve otopark yer alacak. Hizmet ve yatakhane binaları 3'er katlı olacak. İhale, 12 Eylül günü gerçekleştirilecek. 

İhale şartnamesine göre karakol binası doğrama, camları ise kurşun geçirmez olacak. Şartnamede yer alan “Kurşun geçirmez doğramalar, EN 1523 – FB6(NS) standardında kurşun geçirmez özelliğinde olacaktır. Kurşun geçirmez doğramaların bu standartta olduğu, uluslar arası geçerliliği olan kuruluş tarafından akredite edilen test raporu ile ibraz edilecektir” ifadelerine...