18 / 05 / 2024

silivri ismek açıldı mı

silivri ismek açıldı mı

2004’te göreve geldiklerinden itibaren ilçeye yatırım yapmaya başladıklarını anlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Şu ana kadar Silivri’ye yaptığımız yatırımlar toplamı 1 milyar 467 milyon lira" dedi

Silivri'deki 63 bin metrekarelik parsel TOKİ tarafından konut imarına açıldı! 

Silivri’de “ağaçlandırılacak alan” şeklinde ifade edilen 63 bin metrekare büyüklüğe sahip parselin TOKİ tarafından konut imarına açıldığı gündeme geldi. 

Musullu İnşaat Emlak Turizm Gıda Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Musullu İnşaat Emlak Turizm Gıda Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kazim Musullu tarafından açıldı.

Selectron Elektrokimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Selectron Elektrokimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi 15 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Tolga Pınarbaşı tarafından açıldı.

Pastel Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Pastel Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Serdar Gül tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Silivri Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Silivri Afet Koordinasyon Merkezi hizmete açıldı!

Silivri'de doğal afetler sonrasında yaşanacak sorunların önüne geçmek için inşa edilen Silivri Afet Koordinasyon Merkezi (SAK) hizmete açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Silivri Selimpaşa'daki metruk binalar yıkıldı!

Silivri Selimpaşa Sahil bölgesinde can ve mal güvenliği açısından tehlike meydana getiren metruk yapılar Silivri Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Kovancı Yapı Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kovancı Yapı Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Silivri 4 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

TOKİ Silivri Alipaşa 1. Etap'ın ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Silivri Alipaşa 1. Etap'ın ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Silivri Alipaşa 1.356 konut projesi yeniden ihaleye çıkıyor!

Kura çekilişinin 12 Temmuz 2018 tarihinde yapıldığı TOKİ Silivri Alipaşa 1.356 konut projesi yeniden ihaleye çıkıyor. Proje iki ayrı günde ihale edilecek...

Moon Design Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!    

Moon Design Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Silivri Alipaşa TOKİ 2019 kura sonuçları!

Silivri Alipaşa TOKİ 2019 projesindeki toplam 685 adet daire sahiplerini buluyor. Projedeki daireler alt ve orta gelir grubuna özel satışa çıkarıldı. Daireler için kura çekiliyor. İşte Silivri Alipaşa TOKİ 2019 kura sonuçları...

silivri ismek açıldı mı Haberi

silivri ismek açıldı mı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Silivri’ye yaptığı İSMEK Kurs Merkezi Başkan Kadir Topbaş’ın katılımıyla düzenlenen törenle hizmete alındı.


Silivri merkezindeki törene İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar da katıldı.


Törende Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’un dünyada bir merkezi, bir odak şehir olması için hizmetler ürettiklerini belirterek, “Öyle bir şehir düşünün ki yaşayanlar mutlu, işadamları orada olmak istiyor. İşte İstanbul’u böyle bir şehir yapmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Siyasi mülahazaları bir tarafa bırakarak birlikte çalışırsak Türkiye ve İstanbul daha büyük başarılara ulaşır” dedi.


Silivri'ye 1 Milyar 467 Milyonluk yatırım


Silivri 2005’ten itibaren İBB’ye bağlanmasına rağmen 2004’te göreve geldiklerinden itibaren ilçeye yatırım yapmaya başladıklarını anlatan...