04 / 05 / 2024

Silivri Küçüksinekli planı

Silivri Küçüksinekli planı

Silivri Belediyesi Planlama Birimi tarafından yapılan Silivri Çayırdere ve Küçüksinekli Mahalleleri 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 12.02.2016 tarihinde gerçekleşen meclis oturumunda kabul edildi.

3 milyonla 20 milyonluk iş: 1940'ta Eminönü Unkapanı için büyük imar planı hazırlanmış!

1940 yılında Eminönü Unkapanı için 5 yılı kapsayan büyük bir imar programı hazırlanmış. İşte ayrıntılar...

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Depremzedeler hangi şartlarda konut sahibi olacak? İşte eylem planı

Hükümetin deprem sonrası planının detayları belli oldu. Şehirler taşınacak mı? Hükümetin planının detayları ortaya çıkmaya başladı?

Kartal Yakacık parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Kartal İlçesi, Yakacık Mahallesi, 12246 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 parseller, 12135 ada, 1 parsel ve 9038 ada, 10 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıld

Kartal Soğanlık parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Kartal İlçesi, Soğanlık Yeni Mahallesi, 10284 ada, 1, 2 ve 3 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasına ait parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Filistinliler'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkım planı için protesto gösterisi!

Filistinliler İsrail'in Doğu Kudüs'ün Silvan Mahallesi'ndeki yıkım planı için protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Joe Biden, 2.3 trilyon dolarlık altyapı planını duyurdu!

ABD Başkanı Joe Biden ABD’nin altyapısını yenileyecek olan 8 yıllık planını duyurdu. Biden bu planı 'bir kuşakta bir kez olacak yatırım' şeklinde nitelendirdi.

Silivri'de imar planını değişikliği meclis gündeminde!

Silivri'de bulunan Hazineye ait bir arazinin imar planında değişiklik yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap kuraları çekildi!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Sosyal Konutları’nın kura çekilişi gerçekleştirildi. Silivri KİPTAŞ 4. Etap Sosyal Konutları’nda, hak sahibini belirleme kura çekilişinin sonuncusu dün gerçekleştirildi. 

Konut hesabında ödeme planı değişti!

Konut Hesabı ve Devlet Katkısına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılması Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. Buna göre; aylık ödeme planını seçen katılımcılar için bir dönemde 6 defa, üç aylık ödeme planını seçen katılımcılar için bir dönemde 2 defa ödeme yapmama imkanı tanındı. 

İstanbul depremi için 'Büyük İstanbul Planı' hazırlıyoruz!

Depreme karşı hazırlıklara başladıklarını söyleyen İçişleri Bakanı Soylu, "Olası büyük İstanbul depremi için büyük İstanbul planı hazırlıyoruz." dedi.

İzmir Körfez Geçişi'nin etüt projesi tamam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün düzenlenen Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada,  "İzmir Körfez Geçişi projemizin etüt projesini tamamladık, imar planı çalışmaları sürüyor." dedi...

Kartal Soğanlık Mahallesi plan tadilatı askıda!

Kartal İlçesi, Soğanlık Mahallesi, 10680 ada, 1 parselin kuzey doğusundaki alanın bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Silivri Küçüksinekli planı Haberi

Silivri Küçüksinekli planı


Silivri Belediyesi Planlama Birimi tarafından yapılan Silivri Çayırdere ve Küçüksinekli Mahalleleri 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 12.02.2016 tarihinde gerçekleşen meclis oturumunda kabul edildi. Planlar, Büyükşehir Belediye Başkanı onayından sonra 1 ay süre Silivri Belediyesi ilan tahtasında, mahalle muhtarlık binalarında ve internet sitesinde ilan edilerek askıya çıkarılacak.




Silivri...