01 / 05 / 2024

Silk Cashmere mağazaları

Silk Cashmere mağazaları

Silk and Cashmere, şu an dünyada 27 ülkede 49’u mağaza olmak üzere 200 noktada satış yapıyor. Markanın en fazla satış yaptığı ülkeler İsviçre, İngiltere ve Fransa olarak sıralanıyor

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

Silk & Cashmere, Rusyada'daki 2’inci mağazasını Metropolis AVM'de açtı!

Yurtdışı büyümesini sağlam adımlarla sürdüren Silk & Cashmere, Rusya’daki 2’inci mağazasını Moskova’nın Metropolis AVM’sinde açtı. Berlin’de de mağaza açmaya hazırlanan Silk & Cashmere, geçen hafta sonu ise ilginç bir açılış yaptı...

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa sdilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

Silk Cashmere mağazaları Haberi

Silk Cashmere mağazaları

Silk&Cashmere, Rönesans devrine geçti!

Silk&Cashmere’de yönetime katılan ikinci nesil, markada değişim başlattı. Rönesans adı verilen değişim için 2 milyon dolar yatırım yaptıklarını kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen Zamanpur, değişimin de katkısı ile 5 yılda 3 kat büyüyeceklerini söyledi


Hazır giyim sektöründe 22 yıldır faaliyet gösteren Silk and Cashmere’de ikinci neslin yönetime katılmasının ardından değişim yaşandı. Bu değişime ‘rönesans’ ismini verdiklerini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen Zamanpur, rönesansın da etkisi ile müşteri kitlelerini genişleterek 5 yıl içinde 3 kat büyümeyi hedeflediklerini söyledi. 


Gucci ve Louis Vuitton’un danışmanları ile çalıştı 


500 gündür devam eden değişim ve hedefl er ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Ayşen Zamanpur, oğlu Ferhat Zamanpur’un heyecanı ve çalışmaları ile başlayan yeni dönemde 22 yıllık dokuyu koruyarak yeni müşteriler için yeni adımlar attıklarını...