28 / 04 / 2024

Silverline Ankastre kampanyaları

Silverline Ankastre kampanyaları

Yeni nesil mutfak keyfi yaşatan Silverline Ankastre, 16 Haziran-26 Temmuz tarihleri arasında doğa dostu, tasarruflu ve yüksek teknolojiye sahip modellerinin de yer aldığı ankastre setleri yüzde 40'a varan indirimlerle satışa sunuluyor...

Silverline BO6504B01 S4 ankastre fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evlenecek çiftlere ve evine ankastre fırın almak isteyenlere güzel haber Silverline’dan geldi. Silverline, son teknolojik özelliklerle donattığı BO6504B01 S4 ankastre fırını satışa çıkardı.

Vestel’ten Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3.000 TL indirim!

Beyaz eşya firmaları müşterilerinin yaptığı alışverişlerden kazançlı çıkmaları için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Vestel de yeni bir kampanyanın haberini vererek Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3 bin TL indirim uygulayacağını paylaştı.

Vestel'den ankastre kampanyası! Büyük indirimi kaçırmayın! 8 Haziran 2023 fiyat listesi...

Vestel, haziran kampanyalarına mutfaklara şıklık katan ankastre ürünlerle devam ediyor. 3'lü ankastre setlerin yanı sıra ankastre fırın ile ocak alışverişlerinde de indirim uyguluyor. Peki, Vestel Ankastre Set fiyatları kaç TL? 

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın en ucuza nerden alınır,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın,geniş kapasiteli,turbo özellikli ve üstün pişirme teknikleri ile mutfakta yemek yapma işini pratikleştiriyor.

Silverline S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz Tam bir fiyat performans ürünü olan marka, özelllikleri ile de ön plana çıkıyor. Peki Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Silverline ankastrelerde indirim var mı? Silverline ankastre set fiyatları ne kadar? 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatları ve şık tasarımlarıyla sık tercih edilen Silverline ankastre setlerde indirim var mı? Silverline ankastre set fiyatları ne kadar? İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Profilo'da oh be kampanya varmış! Ankastre fırınlarda büyük fırsat! İşte Profilo ankastre fırın fiyat listesi...

Profilo kampanyalarına devam ediyor. ''Oh be kampanya varmış'' sloganıyla kampanyalarını müşterileri ile buluşturan profilo ankastre fırınlarda büyük indirim yaptı. Peki Profilo ankastre fırınlar ne kadar? İşte Profilo ankastre fırın fiyatları...

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesinde Silverline kalitesi!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini Antalya Kepez’de 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda yükselten Sur Yapı, Silverline Ankastre kalitesini seçti...  

Silverline Soft Line serisi özel fiyatlarla satışta!

Silverline Ankastre’nin ilk ürettiği aspiratörden alan Soft-Line serisi 16 Eylül tarihine kadar çok özel bir fiyatla satışa çıktı.

Silverline Ankastre bulaşık makineleri 5 yıl garantili!

Fonksiyonlarıyla mutfakta hayatı kolaylaştıran, A++ enerji sınıfındaki bulaşık makineleri, tasarım ve teknoloji alanındaki iddiasını 5 yıl garanti ile taçlandırdı.

Silverline Ankastre'de fiyatlar yenilendi!

Silverline Ankastre’nin yenilikçi, fonksiyonel ve çevreci ocak, fırın ve davlumbaz modelleri bahar kampanyası için bir araya getirildi. 1.575 TL’den başlayan fiyatların geçerli olduğu, tüketicinin kendi setini oluşturabildiği kampanya 15 Mayıs tarihine kadar geçerliliğini koruyacak.

Silverline Ankastre’de fiyatlar yenilendi!

Silverline Ankastre’de bahar aylarına girerken doğa gibi fiyatlar da yenilendi...

Silverline Ankastre'den çifte vergi indirimi!

Silverline Ankastre, ÖTV indirimine ek olarak, hem seçili ürünlerde hem de diğer tüm ürün gruplarında artı KDV indirimi uygulayacak.

Silverline Ankastre kampanyaları Haberi

Silverline Ankastre kampanyaları

Silverline Ankastre, düğünlerin yoğunlaştığı yaz aylarında, yeni evlenecek çiftlerin ankastre ürün ihtiyacını daha uygun fiyatlarla karşılayabileceği bir kampanya başlattı. Özel fiyatlarla özel ürünlerin satışa çıkarıldığı kampanya için ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan 5 özel set hazırlandı...Uzaktan kumandalı davlumbaz, A-20 enerji sınıfı fırınlar ,İtalyan tasarımı ocaklar kampanya da yerini alan modeller arasında...Silverline ürün gamının en özel modellerinin yer aldığı setlere ek olarak tamamlayıcı ürünler de eklendi. Inox yarı ankastre bulaşık makinesi ve Alman teknolojisine sahip Schock eviyeler tamamlayıcı ürünler arasında... Çevreye duyarlı, enerji tasarrufu yüksek, en son teknolojilerle donatılmış ürünlerin dahil olduğu kampanya da tüketicinin ihtiyacına yönelik olarak setler arasında değişim yapılabiliyor... Stoklarla sınırlı kampanya 26 Temmuz tarihinde son...