29 / 04 / 2024

Vestel'den ankastre kampanyası! Büyük indirimi kaçırmayın! 8 Haziran 2023 fiyat listesi...

Vestel'den ankastre kampanyası! Büyük indirimi kaçırmayın! 8 Haziran 2023 fiyat listesi...

Vestel, haziran kampanyalarına mutfaklara şıklık katan ankastre ürünlerle devam ediyor. 3'lü ankastre setlerin yanı sıra ankastre fırın ile ocak alışverişlerinde de indirim uyguluyor. Peki, Vestel Ankastre Set fiyatları kaç TL? 



Türkiye'nin en çok tercih edilen beyaz eşya markaları arasında yer alan Vestel, haziran ayı kampanyalarına mutfaklara şıklık katan ankastrelerle devam ediyor.

Vestel den ankastre kampanyası! Büyük indirimi kaçırmayın! 8 Haziran 2023 fiyat listesi...

Davlumbaz, ocak ve fırından oluşan seçili 3'lü ankastre setlerin yanı sıra seçili ankastre fırın ile ankastre ocak alışverişlerinde de indirim fırsatı sunan Vestel, kampanyayı 15 Haziran'a kadar devam ettirecek.

Kampanyaya dahil olan Vestel yetkili satıcılarından alınan seçili Vestel 3’lü ankastre setlerde (ankastre fırın, ankastre ocak, ankastre davlumbaz) 3.000 TL indirim uygulanıyor. Seçili ankastre fırın ile seçili ankastre ocak alımında ise toplam tutar üzerinden 1.750 TL indirim yapılıyor.

Peki, Vestel Ankastre Set fiyatları ne kadar oldu? Vestel AO-78430 S Ankastre Ocak kaç TL? Vestel Ankastre Fırın fiyatı ne kadar? İşte Vestel ankastre 8 Haziran 2023 fiyat listesi...

 


Geri Dön