20 / 05 / 2024

Sima feribotu

Sima feribotu

Çin’in Jiangxi eyaletinin Jiujiang kentinde yayaların kullandığı köprü, turistlerin üzerinden geçtiği sırada çöktü. Sima feribotuna binmek için köprüden karşıya geçmek isteyen turistler, bir anda kendilerini suyun içinde buldu

Konut için amortisman süresi nasıl hesaplanır?

Konut amortisman süreleri merak edilip araştırılıyor. Borsacı Sima Kocatepe, konut için amortisman süresinin nasıl hesaplandığını açıkladı.

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Sima Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nefın Damlakhı tarafından kuruldu.

İBB, depremzedeleri İskenderun'da 'Feribot otel'de ağırlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, depremzedelerin konaklaması için İDO’ya ait iki feribotu 2400 yataklı otel haline getirdi. Feribotlar İskenderun’da demirleyecek.

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Çığrık ve Selim Kahraman ortaklığında kuruldu.

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Sima Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Alageyik tarafından kuruldu.

Ista İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ista İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Macit Demir ve Sima Demir ortaklığıyla kuruldu.

Sima İstanbul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima İstanbul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Huri Sek tarafından kuruldu. 

Beyaz Stand Uygulamaları Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Stand Uygulamaları Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Satı Sima Özerol ve Tolga Yayla ortaklığında kuruldu. 

Sima Haritacılık Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sima Haritacılık Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Tolga Aymaz tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Sima İstanbul Sultangazi'de yükseliyor!

Ekva Yapı projesi olarak Sultangazi'de hayata geçirilmekte olan Sima İstanbul projesi bölgedeki eski kireç fabrikası arsasında yükseliyor..

Sultangazi Sima İstanbul daire fiyatları!

Sultangazi Sima İstanbul daire fiyatları 2+1'lerde 400 bin TL'den başlıyor. 24 ay sıfır faiz ödeme imkanının sunulduğu Sima İstanbul Evleri, Mart 2018 yılında tamamlanacak...

Sima feribotu Haberi

Sima feribotu

Çin’in Jiangxi eyaletinin Jiujiang kentinde yayaların kullandığı köprü, turistlerin üzerinden geçtiği sırada çöktü.


Lushan Dağı’ndaki Xihai parkında Sima feribotuna binmek için köprüden karşıya geçmek isteyen turistler, bir anda kendilerini suyun içinde buldu. Anında kurtarma çalışmalarına başlayan park görevlileri, suya düşen ziyaretçilere can simidi fırlattı. Kaza anı ve kurtarma çalışmaları parkta bulunan güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. Kazada ölen olmazken, yaralanan 10 turist hastanelere kaldırıldı. 26 Eylül’de açılan köprünün günlük 10 bin ziyaretçi kapasitesinin bulunduğu...