03 / 05 / 2024

Simge İnşaat adalar projeleri

Simge İnşaat adalar projeleri

Adalar Belediyesi'nde haciz şoku yaşandı. Belediyeden 20 milyonu aşkın alacağı bulunan bir inşaat firması, icra müdürü ve şirket yetkilileri ile belediyeye gelerek haciz işlemi başlattı.

Simge Söve İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simge Söve İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Seydullah Cüre tarafından kuruldu.

Adalar Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalar Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Coşkun ve Ufuk Sanatçı ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Simge Mühendislik Mimarlık İnşaat konkordato talep etti!

1995 ylılında Fikret Demirel tarafından kurulan Simge Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etti. 

Adalar Park Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalar Park Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulvahap Geçer tarafından kuruldu. 

Simge İnşaat'tan Adalar Belediyesi'ne haciz!

Adalar Belediyesi'nde haciz şoku yaşandı. Belediyeden 20 milyonu aşkın alacağı bulunan bir inşaat firması, icra müdürü ve şirket yetkilileri ile belediyeye gelerek haciz işlemi başlattı.

Magnum İnşaat Turizm Seyahat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Adalar Şubesi açıldı!

Magnum İnşaat Turizm Seyahat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Adalar Şubesi, Nail Murat Pekin Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Büyükada Nizam Mahallesi 23 Nisan Caddesi'nde açıldı.

Vartaş İnşaat Fikirtepe adalarında son durum ne?

Fikirtepe'de en fazla ada ile anlaşan yani; toplamda beş ada ile imza süreci başlatan ve toplayan Vartaş İnşaat'ın çalışmaları ne aşamada? Vartaş'ın kat karşılığı inşaat sözleşmeleri imzaladığı bu adalarında son durum nedir?

Veryeriler İnşaat Yunan Adaları'nda projeye başlıyor!

Veryeriler İnşaat, Alaçatı'da yaptığı taş evlerle uluslararası fonların markajına girdi. 100 milyon euroluk bir İngiliz fondan teklif alan Veryeriler, Yunan Adaları'nda proje geliştirmeyi planlıyor.

Simge Yaşam ve Yapı Merkezi İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Simge Yaşam ve Yapı Merkezi İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Uğur Ayık Yönetim Kurulu Başkanlığı, Elif Ayık Dizdar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 6 Nisan'da kuruldu.

İş İnşaat Manzara Adalar!

İş İnşaat Manzara Adalar satışları devam ediyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede dairelerin fiyatları 267 bin 700 TL 'den başlangıç gösteriyor.

İstanbul 216 projesinin ruhsatını alan Baysaş İnşaat, inşaata başladı!

Şehir, deniz ve adalar manzaralı İstanbul 216 için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan ruhsat alan Baysaş İnşaat, ay sonu lansmanını yapmayı planladığı projesinin inşaatına start verdi.

Özyazıcı İnşaat Nish Adalar satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen ve de Özyazıcı İnşaat tarafından konumlandırılan Özyazıcı İnşaat Nish Adalar satılık daire fiyatları 417 bin 530 TL' den başlıyor.

Simge İnşaat adalar projeleri Haberi

Simge İnşaat adalar projeleri

Adalar Belediyesi'nde haciz şoku yaşandı. Belediyeden 20 milyonu aşkın alacağı bulunan bir inşaat firması, icra müdürü ve şirket yetkilileri ile belediyeye gelerek haciz işlemi başlattı.


Edinilen bilgiye göre Adalar Belediyesi'nden 20 milyonu aşkın alacağı olan Simge İnşaat LTD ŞTİ alacağının tahsili için İcra Müdürlüğüne başvurdu. Yapılan tebligatlara ödemenin gerçekleşmemesi üzerine firma yetkilileri belediye hakkında haciz işlemi başlattı. Önceki hafta belediyeye başvuran firma yetkilileri, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Yerlikaya’nın zaman talebi üzerine haciz işlemini erteledi. Firma yetkilileri 1 Haziran Çarşamba gününe kadar ödeme yapılmaması üzerine haciz işlemi başlattı. Firma sahibi ve avukatı 3 Haziran Cuma günü İcra Müdürü ile Adalar Belediyesi’ne gelerek haciz işlemini başlattı.


“BELEDİYEYE HACZE GELMEK İSTEMEZDİK”

Hacze ilişkin açıklama yapan firma avukatı Ertuğrul Korkmaz “Görüşmeler yapıldı, dolaylı ödemeler oldu ancak...