05 / 05 / 2024

simge sağın galata evi

simge sağın galata evi

Şarkıcı Simge Sağın, Göksu Evleri’nde orman manzaralı çatı dubleksi evinden ayrılarak, Galata'da ilk görüşte aşık olduğu deniz manzaralı, dubleks daireye taşındı. 20 bin kira ödeyen Sağın'ın oturduğu evin fiyatı 7.5 milyon TL. 

Kuaför eli değmiş gibi! Fakir Saç Kurutma Makineleri ne kadar? 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Soğuk kış günlerinde saçları kurutmak çok önemli. Fakir Saç Kurutma Makineleri ile saçınızı ister kurutun, ister şekillendirin. Üstelik yıpratmadan ve hırpalamadan. Peki, Fakir Saç Kurutma Makineleri kaç lira, özellikleri ne? İşte detaylar...

Altın 3 gün sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!        

FED'in kararının piyasalar üzerinde etkisi tam gaz devam ederken, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Altın ve dolarda yaşanan hareketli hava bitmek bilmezken yatırımcılar sağını solunu şaşırdı. İşte altının 3 gün sonra geleceği seviye...

Dük Otelcilik İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dük Otelcilik İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mehmet Sağın tarafından kuruldu.

Dük Otelcilik İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dük Otelcilik İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mehmet Sağın tarafından kuruldu.

Rüsa İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüsa İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de İbrahim Tekbaş tarafından kuruldu.

Simge Sağın 7.5 milyon TL'lik evinin manzarasıyla büyüledi!

Şarkıcı Simge Sağın, Göksu Evleri’nde orman manzaralı çatı dubleksi evinden ayrılarak, Galata'da ilk görüşte aşık olduğu deniz manzaralı, dubleks daireye taşındı. 20 bin kira ödeyen Sağın'ın oturduğu evin fiyatı 7.5 milyon TL. 

Balıkesir'de birinci sınıf tarım arazileri satışa çıkarıldı iddiası!

Engin Gayrimenkul - Arsa ismindeki şirket Edremit Kaz Dağları Zeytinli deresinde yer alan birinci sınıf tarım arazilerini “Doğrudan Satış” reklamlarıyla satıyor. 300 metrekaresi 29 bin 900 avrodan satılan arsaların reklamında CHP Milletvekili Gürsel Tekin ve Arif Sağ’ın oğlu Tolga Sağ oynuyor.

Mimarlar Odası'ndan Ankara Yahudi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ankara’nın simge mekanlarının bulunduğu Yahudi Mahellesi’nde kentsel dönüşümün başladığını açıkladı. Mahallenin tehdit altında olduğunu aktaran mimarlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulundu.

Albayrak Sa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayrak Sa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Albayrak tarafından kuruldu.

Burhan Ersoy: Galata Kulesi'ni en kısa sürede açacağız!

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, 5737 sayılı Vakıflar Kanunu'nun 30. maddesine göre yaklaşık 400 taşınmazın devrinin Vakıflar Genel Müdürlüğüne geçtiğini kaydederek, "Şu anda Galata Kulesi'ni restore ediyoruz, en kısa sürede burayı açacağız" dedi.

Asad Tasarım İnşaat Mimarlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asad Tasarım İnşaat Mimarlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Agit Sağın tarafından kuruldu.

Alişan Galata'da otel satın aldı! 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

Simge Sağın kirada oturduğu evi satın aldı!

Şarkıcı Simge Sağın, 2019 yılında kiracı olarak taşındığı evi 1,5 milyon TL ödeyerek satın aldı. Güzel şarkıcının arkadaşlarını ağırlayıp parti verme hayali ise corona virüs sebebiyle suya düştü.

simge sağın galata evi Haberi

simge sağın galata evi

Ünlü şarkıcı Sağın, 2020 yılında Göksu Evleri’nde orman manzaralı çatı dubleksi için 1.5 milyon TL ödemişti. Evinin tadilatı içinde 280 bin TL masraf yapan Sağın, Galata'daki evi görür görmez aşık oldu.

SATIN ALMAK İSTİYOR

Posta Gazetesi'nin haberine göre; Galata’da ilk görüşte aşık olduğu deniz manzaralı, dubleks daireye taşınan Sağın, aylık 20 bin Türk Liraya kiraladığı daireyi satın almayı hedefliyor. Bir süre oturduktan sonra evi alıp almayacağına karar verecek olan Sağın, fiyatta indirim de istiyor. Çünkü iddiaya göre evin değeri yaklaşık 7.5 milyon Türk Lirası. Başarılı şarkılara imza atan  Simge, evin sahibi ile anlaşıp tapuyu alırsa stüdyosunu da evine taşıyacak. 

MANZARAYA KARŞI KİTAP OKUDU

Ayrıca güzel şarkıcı yeni evinin tadını çıkardığı anları paylaşmaktanda eksik kalmadı.  Manzaraya karşı kitap okurken poz...