04 / 05 / 2024

Simgeşehir ankara

Simgeşehir ankara

Ankara Etimesgut Simgeşehir'de güncel fiyatlar 98 bin liradan başlıyor, 108 bin liraya kadar yükseliyor

Simge Şehir Etimesgut'ta 80 bin liradan başlayan fiyatlar!

Seha Yapı tarafından Ankara Etimesgut'ta hayata geçirilen Simge Şehir Evleri projesinde yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanımı mevcut durumda...

Simgeşehir Evleri'nde 80 bin liraya 3 oda 1 salon!

Simgeşehir projesi kapsamında yer alan konutların tamamı 3+1 şeklinde tasarlandı. Projede fiyatlar 80 bin liradan başlıyor

Milli Emlak'tan 3 şehirde 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi! KDV'siz ödeme fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Ankara ve Konya'da yer alan 3 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri Şubat ve Mart ayı içerisinde yapılacak.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

TOKİ’den 3 ilde 2+1 ve 3+1 konut fırsatı!

Edinilen bilgilere göre, TOKİ; Eskişehir, Ankara ve Sivas kentlerinde 2+1, 3+1 daireler satacak. Başvuru tarihleri ne zaman? Başvuru ücreti ne kadar? İşte detaylar...

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

Ünsal Park Yapı Endüstrisi imzası taşıyan Meva Şehir Evleri toplam 1.800 daireden oluşuyor. projesi Peki Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

Etimesgut Meva Şehir ne zaman teslim?

Ünsal Park Yapı Endüstrisi tarafından hayata geçirilen Meva Şehir Ankara projesi 1800 adet daireden meydana geliyor. Peki Etimesgut Meva Şehir ne zaman teslim?

Meva Şehir Ankara satılık daire!

Toplam 1800 adet daireden meydana gelen Meva Şehir Ankara projesinde teslimlerin 4 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Meva Şehir Ankara satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Mevaşehir Ankara'da ön talep toplanıyor! 250 bin TL'ye!

Ünsal Park Yapı Endüstrisi tarafından hayata geçirilen Meva Şehir Ankara'da ön talep toplanıyor. 4 yıl sonra teslim edilecek olan proje Optimum AVM'nin arka kısmında yer alıyor.

İZO-Ser Başakşehir Ankara Projesi!

İZO-Ser Başakşehir Ankara Projesi 362 konut ve işyerlerinden meydana geliyor. Başakşehir Ankara projesinde tüm daireler 4+1 olarak planlandı...

Başakşehir Ankara projesiyle 362 konut geliyor!

Başakşehir projesi İZO-SER imzasıyla Ankara Yenibatı'ya bağlı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Mülk Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Projede toplamda 362 konut planlanıyor.

Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açacak!

İstanbul, Eskişehir, Ankara gibi büyük şehirlerde şubeleri bulunan Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açmaya hazırlanıyor. Erdoğan Karataş ve Hayri Erdoğan’ın işletmesini üstlendiği Leman Kültür Cafe, cafe-bar konseptinde 600 metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

Ankara, inşaat sektöründeki projelere ihtiyaç duyuyor!

Ankara son zamanlarda büyük bir şantiye gibi. Adeta yeniden kurgulanan bir yeni şehir. Bütün billboardlarında inşaat reklamları, bütün avmlerinde bir inşaat maketi var. Sektörün bu yeni projelerine çok ihtiyaç duyan bir şehir Ankara.

ÖİB'den 7 ilde 16 özelleştirme!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bolu, Nevşehir, Ankara, Düzce, Kastamonu, Aydın ve Hatay'da bulunan 16 gayrimenkulü özelleştiriyor. Özelleştirme kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Simgeşehir ankara Haberi

Simgeşehir ankara

Etimesgut Ankara'da yaşama geçen Simgeşehir Seha Yapı imzasıyla yükseliyor. Proje 49 bin 79 metrekarelik alanda 21 bloktan meydana geliyor. Projenin birinci etabında 10 blok ikinci etabında ise 11 blok bulunuyor. Projede toplam 980 konut bulunuyor.


Simgeşehir Ankara'da 3 oda 1 salon olarak tasarlanan konutların fiyatları 98 bin liradan başlıyor, 108 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.




Projenin ilk etabı 22 bin 274 metrekare ikinci etabı 26 bin 805 metrekare alana sahip, ilk etabında yaşamın başladığı projede ikinci etabının teslimleri 2013 yılı içinde gerçekleşecek.


444 7 342

www.simgesehir.com


Ceren...