25 / 05 / 2024

Simon Cowell sevgilisi malikane

Simon Cowell sevgilisi malikane

Yetenek avcısı ünlü yapımcı Simon Cowell, hamile bıraktığı sevgilisi için 8 yatak odalı, üç havuzlu malikane satın aldı, ünlülerin yaşadığı Beverly Hills'te yer alan malikanenin değeri 10 milyon dolar...

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Yiğit Marcus Aral sevgilisi Şevval Şahin'e köşk kiraladı!

Yiğit Marcus Aral, sevgilisi Şevval Şahin’in çok beğendiği Rumeli Hisarı’nda tarihi bir köşkü ayda 120 bin TL'ye kiraladı.

Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt ev arıyor!

'Yasak Elma' dizisinin başrol oyuncularından Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt ev arıyor...

Müteahhit Erol Bilek ve mimar sevgilisi ölü bulundu!

Müteahhitlik yapan Erol Bilek ile inşaat firmasında ortağı da olan mimar sevgilisi Manolya Sarı, evlerinde ölü bulundu.

Andrea Agnelli sevgilisi için İtalya'dan ev aldı!

Juventus Başkanı Andrea Agnelli, Türk sevgilisi Deniz Akalın için kesenin ağzını açtı. Agnelli sevgilisi için İtalya'nın Como Gölü kentinden 21 milyon Euro'ya ev aldı.

Ali Ağaoğlu sevgilisi ile Bebek Kahve'de kahvaltı yaptı!

İş hayatındaki başarısı kadar özel yaşamıyla da merak edilen Ali Ağaoğlu, önceki gün müdavimi olduğu Bebek Kahve'deydi. Pazar günkü güneşli havayı fırsat bilerek soluğu Boğaz'da olan ünlü işadamına, Rus sevgilisi Sofia Larina eşlik etti.

Manolya Onur ve sevgilisi Can Bozok Phuket'te villa satıyor!

Manolya Onur ile sevgilisi Can Bozok yılın 7 ayını Phuket'teki muhteşem villalarında geçiriyor. Yazın Bodrum'a gelip tekrar dönüyorlar. Çift, Phuket adasında villa satıyor..

Murat Varol sevgilisi Deniz Akkaya'ya komşu oluyor!

DENİZ Akkaya, 10 sene önce büyük aşk yaşadığı Murat Varol'a birkaç ay önce geri dönmüştü. Baltalimanı'nda deniz manzaralı bir evde oturan Akkaya'ya yeni sevgilisi komşu oluyor.

Ali Ağaoğlu sevgilisi Sofia Larina ile görüntülendi!

Geçtiğimiz hafta eşi Semra Ağaoğlu ve kızı Sena ile Uludağ’da tatil yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, İstanbul’a döner dönmez soluğu sevgilisi Sofia Larina’nın yanında aldı.

Simon Marshall: Her 16 saatte bir mağaza açıyoruz!

Perakende Günleri dün başladı. Zirvenin önemli konuklarından Suudi Alkohir Group’un CEO’su Marshall “Her 16 saatte bir mağaza açıyoruz. İki Türk marka ile görüşüyoruz. Zara ve Mango, çıkarmanız zor değil” dedi.

Kerem Göğüş sevgilisi Wilma Elles'e evlenme teklifi etti!

Kerem Göğüş, Wilma Elles’e Kapadokya’da evlenme teklif etti. Alman oyuncu, romantik teklife ‘evet’ yanıtını verdi. Wilma Elles’i tatil için Kapadokya’ya götüren Kerem Göğüş, ona sabahın erken saatlerinde balona binmeyi teklif etti.

Kerem Göğüş Wilma Elles'e doğum günü partisi düzenledi!

2 yıldır birlikte olduğu inşaatçı sevgilisi Kerem Göğüş, Wilma Elles'e Yeniköy'deki villalarının bahçesinde doğum günü partisi düzenledi.Kerem Göğüş geçen yıl da Wilma Elles’e doğum gününde 350 bin TL’lik bir daire armağan etmişti.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Zekeriyaköy’den villa bakıyor!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit 1 hafta önce Zekeriyaköy’den villa baktı. Posta'nın haberine göre; bahçeli, havuzlu evleri gezen Özçivit, beğendiği 2 villanın fotoğraflarını cep telefonuyla çekip sevgilisi Fahriye Evcen’e gönderdi.

Simon Cowell sevgilisi malikane Haberi

Simon Cowell sevgilisi malikane


İngiliz televizyonlarında yayınlanan yetenek yarışmalarının yapımcısı olan Simon Cowell, hamile bıraktığı arkadaşının eşi Lauren Silverman'a ABD'nin California Eyaleti'nde ünlülerin yaşadığı Beverly Hills'te 10 milyon dolarlık (19 milyon TL) bir malikane hediye etti. Malikanede 8 yatak odası, 3 banyo ve açık-kapalı havuz bulunuyor.


36 yaşındaki Lauren'in hala evli olduğu Andrew Silverman'dan 7 yaşında Adam adında bir oğlu bulunuyor. Cowell'in yakın arkadaşı Andrew Silverman, boşanmak ve oğlunun velayetini alabilmek için harekete geçmişti. 53 yaşındaki Cowell ile sevgilisinin birlikte olduğu ve dedikoduların aksine ayrı olmadıkları...