10 / 05 / 2024

şimşek gıda inşaat

şimşek gıda inşaat

Pazara yeni sunduğu Bien Kruvasan 2015 ciro hedefini 500 milyon TL'ye çıkartan Şimşek Gıda, inşaat sektörüne girmeye hazırlanıyor...

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Gızkhanım Garayeva tarafından kuruldu.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Gökhan Özdağlı tarafından kuruldu.

Ovit Gıda İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Gıda İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Dede ve Mesut Yılmaz Ekşi ortaklığında kuruldu.

Artıbir Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artıbir Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan     Çiçek ve Melih  Şişman ortaklığında kuruldu. 

Global Portal Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Portal Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Rahım Zakareıa tarafından kuruldu. 

Günkarlar Tekstil Gıda İnşaat Medikal Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Günkarlar Tekstil Gıda İnşaat Medikal Otomotiv Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İdris Küçük tarafından kuruldu. 

Billoris Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Billoris Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Bağ tarafından kuruldu. 

Mawakeb Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawakeb Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Atya Fahad ve Nooh Ahmed Maraq ortaklığında kuruldu. 

Fresh Fruitfood Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fresh Fruitfood Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elvin Baghırov tarafından kuruldu.

Emin Group Gıda İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Group Gıda İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Kuş tarafından kuruldu.

Turkay Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda İnşaat Taahhüt Otomotiv Nakliyat San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Turkay Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda İnşaat Taahhüt Otomotiv Nakliyat San.Tic.Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Cem Türkay tarafından kuruldu.

Rss Turizm Danışmanlık Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rss Turizm Danışmanlık Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Taç ve Seçuk Gümüş ortaklığında kuruldu.

şimşek gıda inşaat Haberi

şimşek gıda inşaat

Bien Kruvasan için yaklaşık 12 milyon euro yatırım yapan Şimşek Gıda, şimdi de inşaat sektörüne girmeye hazırlanıyor. Firma Genel Müdürü Erol Şimşek, Bien Kruvasan ile 2015 ciro hedeflerini 500 milyon TL'ye çıkardıklarını belirtti. Şimşek, İnşaat sektörüne gireceklerini de...