03 / 05 / 2024

Simşekol İnşaat

Simşekol İnşaat

Antalya Kemer'de yer alan Simşekol İnşaat'a ait tarla Kemer İcra Dairesi tarafından satışa çıktı. 3 milyon 659 bin 310 TL değerindeki tarlanın ihalesi 2 Ekim'de yapılacak.

Ekol Global Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekol Global Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Aksu tarafından kuruldu.

Modada italyan ekolünün temsilcisi Bambi'de yaz sonu indirimleri zamanı! İşte 20 Eylül 2022 Bambi fiyat listesi!

İtalyan ekolünü Türk tüketicileri ile buluşturan Bambi ayakkabı, yaz ürünlerinde sepette yüzde 15’e varan indirim uyguluyor. Bambiayakkabi.com.tr adresi üzerinde uygulanan kampanyaya sandaletten terliğe, spor ayakkabıdan stilettoya bir çok ürün dahil edildi. İşte Bambi fiyat listesi

Sim Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sim Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Bingöl tarafından kuruldu.

Ekol Flora Taahhüt İnşaat ve Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekol Flora Taahhüt İnşaat ve Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Ünal tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Ekol Müşavirlik Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ekol Müşavirlik Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi, Mustafa İlker Razbonyalı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Şişli, Büyükdere Caddesi'nde açıldı

Ekol Müşavirlik Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Müşavirlik Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Beykoz, Dedeoğlu Mevkii Çubuklu Mahallesi, Mahalle 1' de kuruldu.

Dervişoğlu İnşaat ve Autoban Mimarlık kentsel dönüşümde yeni ekol oluşturacak!

Dervişoğlu İnşaat, yolu Kadıköy'den geçenlerin çok yakından bildiği bir marka. Kadıköy'ün hemen hemen her caddesinde imzasını taşıyan bir projesi olan şirket kentsel dönüşüm konusunda bölgenin söz sahibi olan kurumlarının başında geliyor.

Sim Müteahhitlik İnşaat Petrol Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sim Müteahhitlik İnşaat Petrol Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mina Güney, Sima Güney tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart'ta kuruldu.

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Kadir Taşkale, Ayşe Taşkale tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Simşekol İnşaat'a ait Kemer'deki tarla icradan 3.6 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya Kemer'de yer alan Simşekol İnşaat'a ait tarla Kemer İcra Dairesi tarafından satışa çıktı. 3 milyon 659 bin 310 TL değerindeki tarlanın ihalesi 2 Ekim'de yapılacak.

Umut Ekol Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Ekol Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Koç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Simşekol İnşaat Haberi

Simşekol İnşaat


Kemer İcra Dairesi, Antalya Kemer'de yer alan Simşekol İnşaat'a ait tarlayı satışa çıkardı. Tarla; tatil bölgelerine, otellere yakın mesafede deniz kuş uçuşu 512 metrede yer alıyor. 


Toplam bedeli 3 milyon 659 bin 310 TL olan tarlanın ihalesi 2 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00 ile 14.10 arasında Kemer Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek. 



İhale İlanı:


GM.SATIŞ 

İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2014/95


T.C. KEMER İCRA DAİRESİ


2014/95 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Tapu Kaydı : Antalya II, Kemer İlçe, Göynük Mah. Bağlıbucak Mevkii, 3 cilt no, 217 sayfa, 10.376 m2 yüzölçüm,tam hisseli ,214 Parsel sayılı tarla niteliğinde taşınmaz


Özellikleri : Dava konusu taşınmaz Antalya İli, Kemer ilçesi Göynük Köyü 214 parselde konumlu tarladır. Taşınmaza Antalya Kemer yolundan Kemer den...