27 / 07 / 2024

Simurg İnşaat Kimin

Simurg İnşaat Kimin

Simurg İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Osman Ender Çalışkan imzasıyla kuruldu.

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Demirkol ve Zafer Bekiroğlu ortaklığında kuruldu.

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mustafa Ateş tarafından kuruldu.

Simurg Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Simurg Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeren Yörük Kemetoğlu tarafından kuruldu. 

Simurg Dekorasyon Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!    

Simurg Dekorasyon Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kevser İzci tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Simurg Müteahhitlik Ve Yapı İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Simurg Müteahhitlik Ve Yapı İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi Muttalip Karakaya ve Mehmet Can Karakaya ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Simurg İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Simurg İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Osman Ender Çalışkan imzasıyla kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

Simurg İnşaat Kimin Haberi

Simurg İnşaat Kimin


Simurg İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Osman Ender Çalışkan imzasıyla kuruldu. 


Simurg İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, hafriyat ve nakliye işlerini yapmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2.Satın aldığı gayrimenkulleri tevhid ve ifraz etmek, parselasyon, şuyulandırma ve hamur işlemlerini yapmak, irtifak ve kat mülkiyeti hakları tesis etmek, ipotek etmek,  tadil ve fek etmek, kiralamak, kiraya vermek, satmak başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde ipotek kabul etmek, tadil ve fek etmek.  3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj...