02 / 05 / 2024

Sinan Ayaz

Sinan Ayaz

Caf Mekanik Sanayi İnşaat Limited Şirketi Ümraniye Şubesi Sinan Ayaz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da kuruldu

Sinan Çetin Arnavutköy'e taşındı!

Yıllardır Cihangir'de yaşayan yönetmen Sinan Çetin ve ailesi Arnavutköy'e taşındı. Sinan Çetin'in eşi Rebekka Haas yeni yuvalarının kapısını Maison Française dergisinin Şubat sayısı için açtı.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir satılık daire!

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tem Otoyolu’na 5 dakika, Bahçeşehir Gölet’e 1,5 kilometre, yapımı devam eden raylı sisteme 10 dakika mesafede konumlanıyor...

Sinan Müşavirlik Eğitim ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Müşavirlik Eğitim ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Muhammet Davut Mahdum, Mohammad Akbar Barezai tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir teslim tarihi!

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 194 adet konuttan meydana gelen Sky Bahçeşehir projesi 11 katlı tek blok halinde yükseliyor...

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir!

Ön talep süreci devam eden Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir Evleri 'nde toplamda 194 adet konut yer alıyor. Proje 11 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor.

Sinan Çetin Cihangir’deki evini Haliç Üniversitesi’ne kiraladı!

Beyoğlu'nun Cihangir semtinde edindiği mülkler nedeniyle semtin adının Sinangir’e çıkmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin, buradaki mülklerinin bir kısmını sattıktan sonra Boğaz’daki bir evde yaşamaya başladı.

1976 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kaderlerine terkedilmiş!

1976 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kaderlerine terkedilmiş. Süleymaniye civarındaki eserleri yıkılmaya yüz tutarken, medreselerin içi ise çöplük olmaktan kurtulamamış. Sinan'ın bir hamamı ise makara fabrikası olarak kullanıyormuş.

Viko ve Mimar Sinan'dan herkes için tasarım projesi!

Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ufkuna aydınlık katmaya da odaklanan VİKO, bu kapsamda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ile “Herkes İçin Tasarım” temalı bir projeye imza attı.

Hüseyin Ayaz: Başiskele turizm şehri olacak!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz muhtarlar ile bir araya geldi. Ayaz, “ Başiskele her geçen gün gelişiyor. Hayat şehri ilçemiz yakında turizm şehrine dönüşecek ” dedi.

Mimar Sinan'da sosyal konut için engel kalmadı!

Sosyal konut için engel kalmadı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Sosyal Konut Projesi'nin Mimar Sinan Mahallesi'nin batısında bulunan askeri kışlaya tahsisli atış poligonu olan alana yapılacağını aktardı.

Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi'nde 1.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sultanbeyli Belediyesi'nden, Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan Ticaret+Konut Alanı imarlı arsa 1 milyon 843 bin 565 TL bedelle 27 Kasım 2014 Perşembe günü ihale ediliyor...

1954 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kömür deposu olarak kullanılmış!

I. Süleyman, II. Selim ve III. Murat dönemlerinde baş mimar olarak görev yapan, sayısız eser bırakan Koca Sinan'ın, Sultanahmet'te inşa ettiği hamamlara kok ve linyit kömürleri istif etmişler.

Gümüşdağ Hafriyat İnşaat Turizm ve Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşdağ Hafriyat İnşaat Turizm ve Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Ayaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Tuzla, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Sinan Ayaz Haberi

Sinan Ayaz

Caf Mekanik Sanayi İnşaat Limited Şirketi Ümraniye Şubesi Sinan Ayaz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da kuruldu. Caf Mekanik Sanayi İnşaat Limited Şirketi Ümraniye Şubesi iş konusu; Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak. Ana sözleşmesinde ve 8.9.2011 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.


Caf Mekanik Sanayi İnşaat Limited Şirketi Ümraniye Şubesi adres: Ümraniye, Şerif Ali Mahallesi, Hattat Sokak,...