06 / 05 / 2024

Sinan Dal

Sinan Dal

Detay Hafriyat Grup Beton İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Dal ve Mustafa Selalmaz ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

Detay Hafriyat Grup Beton İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Hafriyat Grup Beton İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Dal ve Mustafa Selalmaz ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

İBB, Mimar Sinan ve İFSAK'tan ödüllü fotoğraf yarışması!

İstanbul temalı ulusal fotoğraf yarışmasının ikincisinin konusu, “Benim İstanbul’um; İstanbul’un Semtleri” olarak belirlendi. İşte İBB, Mimar Sinan ve İFSAK'ın fotoğraf yarışmasının katılım koşulları, ödülleri, başvuru adresi...

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Konutları başvuru! 4 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Konutları başvuruları 4 Ağustos'ta başlıyor.

Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi TOKİ Konutları'nda 68 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda yer alan 2 adet konut satışa sunuluyor.

Ahmet Salih Dal: Kilise yapılan baraj ve göletlerde son aşamaya gelindi!

AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Kilis'e yaptığı Baraj ve Göletlerle son aşamaya gelindiğini ifade ederek "barajımızın bitmesi durumunda 3 bin 395 hektar alanın sulaması yapılacaktır" dedi.

1935 yılında Mimar Sinan'ın kafa tası müzede sergilenmek için mezardan .çıkarılmış!

1935 yılında büyük mimar Sinan'ın kafa tası mezardan çıkarılmış. Kafa tası antropoloji müzesinde saklanacakmış. Kafa tasında yapılan incelemelerde Sinan'ın kafa tası brakisefal olduğunu görmüşler. Böylece Türk olduğunu ispatlamışlar.

Çorum Mimar Sinan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı!

Çorum Mimar Sinan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Orman İşletme İl Müdürü Halil Oflu yangının söndürüldüğünü ve hasar tespit çalışmasının sürdüğünü belirtti.

Dalçev A.Ş'den Dalyan İztuzu Plajı açıklaması!

Muğla’nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi’nde bulunan dünyaca ünlü Dalyan İztuzu Plajını işletme hakkını 8 yıllığına kiralayan ve eleştirilere hedef olan Dalçev A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Oruç, basın toplantısı düzenledi.

Gaziantep Sinan Köyü kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Edinilen bilgiye Gaziantep Şehitkamil sınırları içerisinde kalan Sinan köyü, Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edildi. İlan edilen alanın sınır ve koordinatları belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil'deki Sinan Mahallesi riskli alan ilan edildi!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Sinan Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yazısı üzerine Bakanlar Kurulu’nca karar verildi...

Eskişehir'de geçen yıl keşfedilen su altı cenneti dalış turizmine açılıyor!

Eskişehir Sualtı Görüntüleme ve Araştırma Merkezi’nin (ESGAM) Sakaryabaşı Projesi ile Eskişehir’de geçen yıl keşfedilen su altı cenneti, 4 Mayıs tarihinde yapılacak lansmandan sonra dalış turizmine açılacak...

Üçkardeş Değerli Madenler ve Turizm Limited Şirketi Emin Sinan Şubesi açıldı!

Üçkardeş Değerli Madenler ve Turizm Limited Şirketi Emin Sinan Şubesi, Sait Üçkardeş, Münir Üçkardeş tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Nisan 'da kuruldu.

Mimar Sinan 426. ölüm yıl dönümünde Adana'da törenlerle anıldı!

Adana'da Büyükşehir Belediyesi tarafından 1993 yılında yaptırılan Mimar Sinan Parkı'nda toplanan Mimarlar Odası Adana Şubesi, Mimar Sinan anıtına çelenk koydu, bir dakikalık saygı duruşunda bulundu...

Sinan Dal Haberi

Sinan Dal

Detay Hafriyat Grup Beton İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Dal ve Mustafa Selalmaz ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu. 


Detay Hafriyat Grup Beton İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; HAFRİYAT  -Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,hafriyat taşımak taşıttırmak hafriyat dökum sahaları kurmak. Gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir  Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir.NAKLİYAT-Yurt içi ve yurt dışı hava kara ve deniz yolu yük ve yolcu taşımacılığı yapmak nakliye hafriyat ve taahhüt işleri yapmak, konusu ile ilgili her türlü taşımacılık ihalelerine katılmak,...