03 / 10 / 2024

Sinan Engin gayrimenkul yatırımları

Sinan Engin gayrimenkul yatırımları

Ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin Alaçatı Lavandin Restoran’da yemek yerken görüntülendi. Ailesiyle poz veren Engin’in Çeşme’den bir ev alacağı öğrenildi.

Kardeşlerim İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşlerim İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Bayraktar, Ayhan Bayraktar ve Sinan Bayraktar ortaklığında kuruldu.

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çelik tarafından kuruldu.

Sonne Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Sonne Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Erol, Ali Aykut Şen ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Yellowstone Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yellowstone Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Sinan Güreli tarafından kuruldu.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oed Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Engin Deniz ve Tülay Şenel ortaklığında kuruldu.

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Tortumlu tarafından kuruldu.

Galata Houses Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Galata Houses Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Menekşe tarafından kuruldu.

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sinan tarafından kuruldu.

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Engin Demirer tarafından kuruldu.

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Sinan ve T.Stephane Charles Rıvaux ortaklığında kuruldu.

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Demirören, Meltem Demirören, Aslan Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören ortaklığında kuruldu.

Sinan Engin gayrimenkul yatırımları Haberi

Sinan Engin gayrimenkul yatırımları

Sinan Engin eşi Ayşe Engin, kızı Elif ve arkadaşları ile önceki akşam Alaçatı Lavandin Restoran’da yemek yedi. Ailesiyle poz veren Engin’in Çeşme’den bir ev alacağı...