29 / 04 / 2024

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi

Sinan Gayrimenkul tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Sky Bahçeşehir Evleri'nde toplam 194 daire bulunuyor. Projede teslimlerin 11 ay sonra yapılması planlanıyor.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi!

Ön talep süreci sona eren Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi toplam 194 adet konuttan meydana geliyor. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen projenin satışları başladı.

Sky Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Sky Bahçeşehir teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi...

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir teslim tarihi!

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 194 adet konuttan meydana gelen Sky Bahçeşehir projesi 11 katlı tek blok halinde yükseliyor...

Sky Bahçeşehir ne zaman teslim?

Sky Bahçeşehir ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Sinan Gayrimenkul imzası taşıyan Sky Bahçeşehir projesi 13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor...

Sky Bahçeşehir satış ofisi!

Sky Bahçeşehir satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 194 adet konuttan meydana gelen Sky Bahçeşehir projesinde ön talep süreci ilk 40 daire ile sınırlı. Son gün 31 Ocak olarak belirlendi...

Kardeşlerim İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşlerim İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Bayraktar, Ayhan Bayraktar ve Sinan Bayraktar ortaklığında kuruldu.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Tanrıçer Genç tarafından kuruldu.

Yellowstone Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yellowstone Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Sinan Güreli tarafından kuruldu.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sinan tarafından kuruldu.

Sky Gayrimenkul Otomotiv Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Sky Gayrimenkul Otomotiv Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Güldür, Sevcan Demiral ve Yalçın Demiral ortaklığında kuruldu.

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Sinan ve T.Stephane Charles Rıvaux ortaklığında kuruldu.

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Demirören, Meltem Demirören, Aslan Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören ortaklığında kuruldu.

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rüştü Dücan, Sinan İlhan, M. Alparslan Çelebi ve Muhsin Şenol ortaklığında kuruldu.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Görkem Gökçe ve Ali Paslı ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Mimar Sinan Evleri satışa çıktı. 286 adet konutun yer aldığı Mimar Sinan Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. 

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi Haberi

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi

Sinan Gayrimenkul imzasına sahip Sky Bahçeşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor.


112 adet 2+1, 70 adet 3+1 ve 12 adet 4+1 daireden oluşan Sky Bahçehir Konutları'nda toplam 194 daire bulunuyor. Projede anahtar teslimlerinin 11 ay sonra yapılması öngörülüyor.


Sky Bahçeşehir projesinde sosyal donatılar arasında fitness merkezi, 2 adet kapalı yüzme havuzu, amfi tiyatro, dinlenme alanları, kapalı otopark, basketbol sahası, mini futbol sahası, sauna, hamam  paten ve kaykay parkurları, 7/24 güvenlik, dev satranç alanı yer alıyor. 


İstanbul Sky Bahçeşehir'de 120 metrekarelik 2 oda 1 salon daire 380 bin TL'den satışa sunuluyor. Projede alıcılar teslime kadar sadece 52 bin TL ödüyor.


Yaz kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabilen Sky Bahçehir'de 471 bin TL’lik 150 metrekare 3+1...