29 / 04 / 2024

Sky Bahçeşehir ne zaman teslim?

Sky Bahçeşehir ne zaman teslim?

Firma: Sinan Gayrimenkul

Proje: Sky Bahçeşehir

Sky Bahçeşehir ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Sinan Gayrimenkul imzası taşıyan Sky Bahçeşehir projesi 13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor...



116 adet  2 oda 1 salon daire, 66 adet 3 oda 1 salon daire ve 12 adet 4 oda 1 salon daire halinde toplam 194 adet konuttan meydana gelen  Sky Bahçeşehir  ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Sky Bahçeşehir projesinde 40 daire ile sınırlı ön talep süreci devam ediyor. Uygun fiyat ve avantajı ödeme seçeneklerinden faydalanmak için son gün 31 Ocak olarak belirlendi.


Bahçeşehir Sky projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik, sauna, hamam, fitness merkezi, dinlenme alanları, kapalı otopark, amfi tiyatro, mini futbol sahası, basketbol sahası, paten ve kaykay parkurları ile dev satranç alanı bulunuyor.


Sky Bahçeşehir Residence İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de yer alıyor.  Sinan Gayrimenkul  imzası taşıyan Sky Bahçeşehir projesi 13 bin 53 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Sky Bahçeşehir satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje Tem Otoyolu’na 5 dakika, Bahçeşehir Gölet’e 1,5 kilometre, yapımı devam eden raylı sisteme 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Sky Bahçeşehir ne zaman teslim?

Sky Bahçeşehir ne zaman teslim sorusuna 2017 yılının Aralık ayı yanıtı veriliyor.


Web: www.skybahcesehir.net

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön