14 / 05 / 2024

Sinan Gülfidan

Sinan Gülfidan

Aiss Turizm Yatırım ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Mitan Alican Tanrıkulu, Sinan Gülfidan, Serhan Gülfidan ve Sonay Yıldız tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu

Yellowstone Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yellowstone Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Sinan Güreli tarafından kuruldu.

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Görkem Gökçe ve Ali Paslı ortaklığında kuruldu.

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ali Gümrükçüoğlu ve Tevfik Sinan Gümrükçüoğlu ortaklığında kuruldu.

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tsgarch Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Ali Gümrükçüoğlu ve Tevfik Sinan Gümrükçüoğlu ortaklığında kuruldu.

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nurhayat Öz ve Sinan Günay ortaklığında kuruldu.

Sinan Türkkan'dan 'Depreme karşı güçlendirmenin önündeki engeller kaldırılsın' önerisi!

Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan, Türkiye genelinde muhtemel şiddetli bir depremde milyonlarca konutun hasar görmesinin beklendiğini dile getirerek önemli açıklamalar yaptı. İşte Sinan Türkkan'ın o açıklamaları...

Zemoks Yapı Endüstriyel Zemin Kaplamaları Ve İzolasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Zemoks Yapı Endüstriyel Zemin Kaplamaları Ve İzolasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Güner tarafından kuruldu.

Sinan Albayrak Göktürk'ten ev aldı!

Şu sıralar Kanunsuz Topraklar dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Sinan Albayrak, Göktürk'ten 5 milyon TL'ye ev aldı. 

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Minas Yapı İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minas Yapı İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Gündüz tarafından kuruldu.

Bedri Sinan Gül kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül kimdir? Bedri Sinan Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bedri Sinan Gül'ün biyogrofisi...

Sinan Öncel: AVM'lerde ciro kirasından daha adil bir seçenek görünmüyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, "Salgından olumsuz etkilenen sektörlerin yaşayabilmesi için  cirosu geçen yılın yüzde 80’in altına kalan mağazalarda ciro kirası uygulamasına geçilmesinden daha adil bir seçenek görünmüyor" dedi...

Sin Gün İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sin Gün İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Güneş tarafından kuruldu.

Sinan Gülfidan Haberi

Sinan Gülfidan

Aiss Turizm Yatırım ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Mitan Alican Tanrıkulu, Sinan Gülfidan, Serhan Gülfidan ve Sonay Yıldız tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. Aiss Turizm Yatırım ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu; Otel motel kamping tatil köyü pansiyon gibi turizme hizmet eden her türlü tesisi kurmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aiss Turizm Yatırım ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi adres: Şişli, Harbiye Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, Dersane Sokak, No:26...