15 / 05 / 2024

sinan inşaat Sky Bahçeşehir

sinan inşaat Sky Bahçeşehir

Sky Bahçeşehir projesinde yüzde 5 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor. 2 oda 1 salon daireler 380 bin TL'den satıldığı projede aylık 2 bin 750 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Sinan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Oral Uğurlu tarafından kuruldu.

Ankara Pursaklar'da 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara İli, Pursaklar ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi'nde 32 milyon 937 bin 80 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 29 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

2020'de inşaat sektörü hareketlenecek!

Ekonomi hocaları 2020 yılı için beklentilerini anlattı. 2020'de Türkiye ekonomisi etkili büyüme rotasına girecek. Prof. Dr. Sinan Alçın, "Mart ayı ve sonrasında yeni inşaat projelerinde canlanma beklenebilir” dedi...

Sinan Aygün: 25 milyonu kabul etseydim inşaatım mühürlenecek miydi?

Sinan Aygün’ün Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alarak ortaya attığı ‘Benden 25 milyon lira istediler’ iddiasıyla başlayan ‘rüşvet ‘ tartışması sürüyor. Sinan Aygün, programa katılan gazetecilerden gazeteci Necdet Saraç’a 25 milyonu kabul etseydim, bir benim inşaatım mühürlenecek miydi?" diye s

İnşaatı mühürlenen Sinan Aygün ve Mansur Yavaş polemiği!

Eski CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, Eskişehir yolundaki "Togo Kuleleri" olarak adlandırılan inşaatının mühürlenmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ekibinin kendisinden 25 milyon lira rüşvet istediğini iddia etmişti. Yavaş ve Aygün arasında sular durulmadı...

Çekmeköy Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi inşaatında son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi'ndeki inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Çekmeköy Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi inşaatı başladı!

Çekmeköy Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde tahsis edilen arsada yeni bir aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmalarına başladı...

Yıldırım Afet Acil Kriz Yönetim Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Yıldırım Mimar Sinan Mahallesi’nde hayata geçirilen, bin 495 metrekare alana sahip Afet Acil Kriz Yönetim Merkezi’nin inşaatı sürüyor.

2016 Ocak'ta 101 bin 410 saniye inşaat reklamı yayınlandı!

Milliyet Cadde Gazetesi köşe yazarı olan Sinan Koloğlu bugünkü yazısında reklam sektörü ve inşaat sektörü arasındaki ilişkiyi değerlendirdi. İşte o haber...

En çok iş kazası inşaat sektöründe yaşanıyor!

İş güvenliği konusunda Makedonya’da sayılı kişiler arasında yer alan Cevahir Holding’in “Sky City” Projesi İş Güvenliği Sorumlusu Nevzat Umer, ''En çok kaza inşaat sektöründe yaşanıyor. 2015 yılı içerisinde 24 kişi iş kazası yüzünden ölürken, bunların 11’i inşaat sektöründe meydana geldi.''dedi.

Sinan Ak: Sarıtepe ve Demirciler RES inşaatına başladık!

Zorlu Enerji Genel Müdürü Ak: "Alaşehir'de 45 megavatlık jeotermal enerji santralimizin 33,73 megavatlık gücünü ulusal sisteme bağladık. Sarıtepe ve Demirciler rüzgar enerjisi santrallerimizin inşaatına başladık" dedi.

Kayseri Mimar Sinan OSB'de 109 işletme inşaat aşamasında!

Kayseri'deki 3 OSB'den biri olan Mimar Sinan Organize Sanayi Bölgesi yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. 163 firmanın faaliyet halinde olduğu OSB'de 109 işletme inşaat, 66 firma ise hafriyat aşamasında.

Münir Karaloğlu İznik Devlet Hastanesi'nin inşaatını inceledi!

BURSA Valisi Münir Karaloğlu, haber vermeden gittiği İznik ilçesinde, yapımı devam eden devlet hastanesi inşaatını denetledi. Yapılan işçiliği beğenmeyen Vali Karaloğlu, firmanın Şantiye Şefi Sinan Kızıltaş’a "Burası bir hastahane önem vereceksin." dedi.

sinan inşaat Sky Bahçeşehir Haberi

sinan inşaat Sky Bahçeşehir
Sky Bahçeşehir projesi hakkında detaylı bilgi ve avantajlar için tıklayın


112 adet 2 oda 1 salon, 70 adet 3 oda 1 salon ve 12 adet 4 oda 1 salon daireden meydana gelen Sky Bahçeşehir projesi Sinan Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. 


Sky Bahçeşehir Evleri'nde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede satışa sunulan 2 oda 1 salon daireler 380 bin TL'den, 3 oda 1 salon daireler ise 471 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Yüzde 5 peşinatla ve aylık 2.750 TL taksitle ödemelerin yapıldığı Sky Bahçeşehir projesinde teslime kadar 2 oda 1 salon daireler için 52 bin TL, 3 oda 1 salon daireler için ise 64 bin TL ödeme yapılıyor. 


Sky Bahçeşehir projesinde 7/24 güvenlik, mini futbol sahası, fitness merkezi, sauna, hamam, paten ve kaykay...