15 / 05 / 2024

Sinan Kaya

Sinan Kaya

Birsin Yapı Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Birol Çoban ve Sinan Kaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

Shk Mimarlık Mühendislik Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shk Mimarlık Mühendislik Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kaya ve Sinan Kaya ortaklığında kuruldu.

Cellplus Elektrik Elektronik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Cellplus Elektrik Elektronik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

Karanfil Bulding Proje Yönetimi Sanayi Tesisleri Kurulum Müşavirliği San Ve Tic Aş kuruldu!

Karanfil Bulding Proje Yönetimi Sanayi Tesisleri Kurulum Müşavirliği San Ve Tic Aş bugün Beşiktaş'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murtaza Karanfil ve Sinan Kaya ortaklığında kuruldu. 

Maysa İnşaat Taahhüt Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maysa İnşaat Taahhüt Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu. 

Birsin Yapı Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birsin Yapı Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Birol Çoban ve Sinan Kaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Özden Kaya'nın Rize'deki sıradışı ev tezi 101 puan aldı!

İtalya' da Politechico Di Milano Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi yapan İstanbul Üniversitesi (İÜ) Peyzaj Mimarlığı Fakültesi mezunu Özden Kaya, Rize'deki "Sıradışı ev"i tez konusu yapmıştı

Özden Kaya'nın Rizeli işi binalar tezine İtalya'dan yüksek derece!

İtalya'da yüksek lisans yapan Özden Kaya'nın, Bilal Atasoy'un Rize'nin Güneysu İlçesi'nde çelik halatlar kullanarak kaya yamacına astığı ev ve rüzgarda dönen çardağını konu alan, 'Sıra dışı peyzaj mekanları' tezi, 101 puanla en yüksek derece alan tezler a

Sinan Akçıl 500 bin liraya Adalar manzaralı ev aldı!

Ünlü besteci ve şarkıcı Sinan Akçıl, artık şarkılarını ada sahillerinde besteleyecek

Bettina Machler ile Sinan Dereli Mauritius Adası'nda evlenecek!

Bettina Machler ile Sinan Dereli, kara kıştan bunaldı. Çift, önümüzdeki hafta Mauritius Adası'na gidip; burada kalacakları 1 hafta için 50 bin TL ödeyecek

Mimar Sinan'ın Şehzade Medresesi'nin kubbesi kilosu 2 liraya satıldı!

Kanuni Sultan Süleyman'ın genç yaşta ölen oğlu Şehzade Mehmet için Mimar Sinan'a yaptırdığı Şehzade Medresesi'nde bir tarih skandalı yaşandı. Medresenin kubbesi son 4 ayda levha levha çalınıp kilosu 2 buçuk liradan hurdacıya satıldı

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, müzeyi kurmakta ısrarcı!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, yıllardır restorasyon çalışması yaptıkları ve kötü kullanım nedeniyle ellerinden alınma noktasına gelen TBMM'ye bağlı Dolmabahçe Veliaht Dairesi'ndeki 12 bin tarihi eserin taşınmasıyla ilgili savunma yaptı

Sabri Kaya: İstanbul'da okul arsası temininde büyük sorun yaşıyoruz!

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya: İstanbul'da okul arsası temininde büyük sorun yaşıyoruz. Kentte 500, 1000, 1500 konutluk siteler yapılıyor. 500 konut yapıyorsa okul yapma zorunluluğunun getirilmesi lazım!

Sinan Kaya Haberi

Sinan Kaya

Birsin Yapı Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Birol Çoban ve Sinan Kaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.


Birsin Yapı Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-YAPI 1.Her türlü inşaat, taahhüt, hafriyat, nakliyat, alt ve üst yapı işleri ile, iç ve dış dekorasyon işlerini yapmak, kendi nam ve hesabına, kat karşılığı veya arsa alarak, bina ve tesisler yapmak, yaptırmak, satmak veya ticaretini yapmak, yurt içinde ve yurt dışında, konut hizmet binaları, sosyal tesisler, baraj, sulama şebekeleri, karayolu, orman yolları gibi alanlarda inşaat, müteahhitlik, mühendislik ve taşeronluk işleri yapmak, konusu ile ilgili, devletin ve sektörlerinin veya özel sektörlerin her türlü inşaat ihalelerine katılmak, taahhüt etmek ve bu konularda...