01 / 07 / 2024

Sinan Serkan Sofyanlı

Sinan Serkan Sofyanlı

RBR Yapı İnşaat Emlak ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sinan Serkan Sofyanlı tarafından 20 milyon TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu

Sofyanlı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofyanlı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Serkan Sofyanlı tarafından kuruldu.

Manisa Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na ek bina yapılacak!

Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na yapılacak olan iki katlı altı derslikli ek bina yapımı için kolları sıvayan Serkan Mintaş, ilçe kaymakamı ve ilçe milli eğitim müdürüyle birlikte esnafları dolaşarak ek binanın yapılması için destek arıyor.

Sinan Çetin Cihangir’deki evini Haliç Üniversitesi’ne kiraladı!

Beyoğlu'nun Cihangir semtinde edindiği mülkler nedeniyle semtin adının Sinangir’e çıkmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin, buradaki mülklerinin bir kısmını sattıktan sonra Boğaz’daki bir evde yaşamaya başladı.

1976 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kaderlerine terkedilmiş!

1976 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kaderlerine terkedilmiş. Süleymaniye civarındaki eserleri yıkılmaya yüz tutarken, medreselerin içi ise çöplük olmaktan kurtulamamış. Sinan'ın bir hamamı ise makara fabrikası olarak kullanıyormuş.

Serkan Acar: Aliağa'daki konaklama tesisleri yetersiz!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Viko ve Mimar Sinan'dan herkes için tasarım projesi!

Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ufkuna aydınlık katmaya da odaklanan VİKO, bu kapsamda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ile “Herkes İçin Tasarım” temalı bir projeye imza attı.

Mimar Sinan'da sosyal konut için engel kalmadı!

Sosyal konut için engel kalmadı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Sosyal Konut Projesi'nin Mimar Sinan Mahallesi'nin batısında bulunan askeri kışlaya tahsisli atış poligonu olan alana yapılacağını aktardı.

Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi'nde 1.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sultanbeyli Belediyesi'nden, Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan Ticaret+Konut Alanı imarlı arsa 1 milyon 843 bin 565 TL bedelle 27 Kasım 2014 Perşembe günü ihale ediliyor...

Serkan Emin: Enerji kimlik belgeleri ile binalar hızla kimliklerine kavuşuyor!

Enerji kimlik belgeleri ile binalar hızla kimliklerine kavuşuyor. BES Enerji ortaklarından Serkan Emin, toplam 8 milyondan fazla bina olmasına rağmen, Enerji Kimlik Belgesi alan bina sayısının 220 bini geçmediğine dikkat çekti.

1954 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kömür deposu olarak kullanılmış!

I. Süleyman, II. Selim ve III. Murat dönemlerinde baş mimar olarak görev yapan, sayısız eser bırakan Koca Sinan'ın, Sultanahmet'te inşa ettiği hamamlara kok ve linyit kömürleri istif etmişler.

Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu Tarabya'dan yeni ev aldı!

Petek Dinçöz geçen Temmuz'da Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. Çift önceki akşam Nişantaşı'nda Gürkan Şef'in et lokantasında yemekteydi. Petek Dinçöz çıkışta Tarabya'da ev aldık. Dekorayonu bitti yeni taşındık'' dedi.

Serkan Atilla Cedetaş kimdir?

Mimar Serkan Atilla Cedetaş kimdir? Mimar Serkan Atilla Cedetaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Serkan Atilla Cedetaş, bugün çalışmalarına hangi firmada devam ediyor? İşte Serkan Atilla Cedetaş..

Emre Çapkın, Behzat Şimşek ve Serkan Gülmez, Networks Grup'u kurdu!

Networks Grup, gayrimenkul sektörünün hizmet standartlarını yükseltmek hedefiyle satış, pazarlama ve proje geliştirme konularında hizmet vermek üzere Emre Çapkın, Behzat Şimşek ve Serkan Gülmez tarafından kuruldu.

Sinan Serkan Sofyanlı Haberi

Sinan Serkan Sofyanlı

RBR Yapı İnşaat Emlak ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sinan Serkan Sofyanlı tarafından 20 milyon TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu. RBR Yapı İnşaat Emlak ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


RBR Yapı İnşaat Emlak ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi, Hürriyet Bulvarı, Hayat Plaza,...