05 / 05 / 2024

Sinan Tohumcu kimdir

Sinan Tohumcu kimdir

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, imar barışı ile ilgili işlemlerin sadece e-devlet üzerinden yada müdürlüklerden yapıldığını, başvurularda herhangi bir aracı ya da bürolara ihtiyaç duyulmadığını kaydetti.

Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında?

Akmerkez'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif bir şekilde görev alan Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Sinan Kafadar kimdir? Ne iş yapar?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Sinan Kafadar kimdir? Ne iş yapar?

Bedri Sinan Gül kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül kimdir? Bedri Sinan Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bedri Sinan Gül'ün biyogrofisi...

Mehmet Sinan Tara kimdir?

Türkiye'nin 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenlerinden Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Sinan Tara'nın biyografisi...

Sinan Aydın Aygün kimdir?

Panora GYO ve  bağlı ortağı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Aydın Aygün kimdir? Sinan Aydın Aygün daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte  Sinan Aydın Aygün'ün biyografisi...

Sinan Aygün kimdir?

İş adamı ve siyasetçi olan Sinan Aygün bugün kadar hangi görevlerde bulundu, nerelerde çalıştı? İnşaat sektörüne ne zaman girdi? Sinan Aygün kimdir?

Sinan Aksu kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Sinan Aksu kimdir. Sinan Aksu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Sinan Tohumcu: İmar barışında aracıya ihtiyaç yok!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, imar barışı ile ilgili işlemlerin sadece e-devlet üzerinden yada müdürlüklerden yapıldığını, başvurularda herhangi bir aracı ya da bürolara ihtiyaç duyulmadığını kaydetti.

Sinan Fidan kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlık Makamı tarafından Mart 2018'de Kadastro Daire Başkanlığına atanan Sinan Fidan kimdir?

Sinan Aydın kimdir?

Sinan Aydın, Şırnak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü oldu. Peki, Yeni İl Müdürü Sinan Aydın kimdir?

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Vahit Okumuş kimdir?

Osmanlı'dan bugüne ulaşan tarihi eserlerin mimarı Sinan'ın matematiğini çözmeyi başaran Vahit Okumuş kimdir? Vahit Okumuş, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Prof. Dr. Vahit Okumuş..

İlhan Tohumcu kimdir?

Erzurum İnşaat Mühendisleri Şube Başkanı İlhan Tohumcu kimdir? İlhan Tohumcu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İlhan Tohumcu, ne zamandan beri, Erzurum İnşaat Mühendisleri Şube Başkanı?

Sinan Tohumcu kimdir Haberi

Sinan Tohumcu kimdir

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, imar barışı ile ilgili işlemlerin sadece e-devlet üzerinden yada müdürlüklerden yapıldığı belirtti. Tohumcu, Yapı Kayıt Belgesi için son başvuru tarihinin 15 Haziran olduğunu söyledi.

Trakya Gazetesi'nde yer alan habere göre; yapı kayıt belgesi alma adına, bazı kişilerin vatandaşlardan para talep ettiklerini kaydetti. Tohumcu, "Vatandaşlardan para talep edenlerin olduğunu duyduk. Bu yönde vatandaşlardan müdürlüğümüze şikayetler intikal etti. İmar barışı ve yapı kayıt belgesi alma ile ilgili bütün işlemler e-devlet üzerinden kişinin kendi beyanıyla yapılmaktadır Buda ücretsiz bir uygulamadır. Burada vatandaşlarımızın takıldığı her türlü konuda müdürlüğümüzü ziyaret edebilir ve sorumlu kişilerden bilgi alabilirler. Burada İmar barışı masamız var mesai saatleri boyunca açık."diye konuştu.

Tohumcu, İmar barışı başvurularında herhangi bir aracı ya da bürolara ihtiyaç duyulmadığını...