21 / 05 / 2024

Sinan Tuncer

Sinan Tuncer

Lift Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Tuncer, Oğuzhan Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Florya Caddesi'nde kuruldu.

Tuncer Kaplan 2016 projelerini anlattı!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan KONTV'de canlı olarak yayınlanan ve sunuculuğunu Sinan Burhan'ın yaptığı ''Başkent Gündemi' programına konuk oldu, Başkan Kaplan 2016 yılında yapılacak önemli projeler hakkında bilgiler verdi.

Lift Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lift Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Tuncer, Oğuzhan Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Florya Caddesi'nde kuruldu.

Mimar Sinan'da sosyal konut için engel kalmadı!

Sosyal konut için engel kalmadı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Sosyal Konut Projesi'nin Mimar Sinan Mahallesi'nin batısında bulunan askeri kışlaya tahsisli atış poligonu olan alana yapılacağını aktardı.

Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi'nde 1.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sultanbeyli Belediyesi'nden, Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan Ticaret+Konut Alanı imarlı arsa 1 milyon 843 bin 565 TL bedelle 27 Kasım 2014 Perşembe günü ihale ediliyor...

Tuncer Kaplan kimdir?

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan kimdir? Tuncer Kaplan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncer Kaplan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

1954 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kömür deposu olarak kullanılmış!

I. Süleyman, II. Selim ve III. Murat dönemlerinde baş mimar olarak görev yapan, sayısız eser bırakan Koca Sinan'ın, Sultanahmet'te inşa ettiği hamamlara kok ve linyit kömürleri istif etmişler.

Tuncer Kaplan İdris Güllüce'yi makamında ziyaret etti!

Başkan Tuncer Kaplan, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile makamında Beypazarı İnözü Vadisi koruma amaçlı imar planı ve alınacak yardımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Mimar Sinan Üniversitesi Kentsel Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği yayımlandı!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Kentsel Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezinin amaçlarına, faaliyet alanlarına, yönetim organlarına ve bu organların çalışma şekline ilişkin yönetmelik bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

İBB, Mimar Sinan ve İFSAK'tan ödüllü fotoğraf yarışması!

İstanbul temalı ulusal fotoğraf yarışmasının ikincisinin konusu, “Benim İstanbul’um; İstanbul’un Semtleri” olarak belirlendi. İşte İBB, Mimar Sinan ve İFSAK'ın fotoğraf yarışmasının katılım koşulları, ödülleri, başvuru adresi...

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Konutları başvuru! 4 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Konutları başvuruları 4 Ağustos'ta başlıyor.

Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi TOKİ Konutları'nda 68 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda yer alan 2 adet konut satışa sunuluyor.

1935 yılında Mimar Sinan'ın kafa tası müzede sergilenmek için mezardan .çıkarılmış!

1935 yılında büyük mimar Sinan'ın kafa tası mezardan çıkarılmış. Kafa tası antropoloji müzesinde saklanacakmış. Kafa tasında yapılan incelemelerde Sinan'ın kafa tası brakisefal olduğunu görmüşler. Böylece Türk olduğunu ispatlamışlar.

Çorum Mimar Sinan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı!

Çorum Mimar Sinan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Orman İşletme İl Müdürü Halil Oflu yangının söndürüldüğünü ve hasar tespit çalışmasının sürdüğünü belirtti.

Sinan Tuncer Haberi

Sinan Tuncer
Lift Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Tuncer, Oğuzhan Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Lift Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a. Şirket, her türlü mimarlık hizmetleri verir, şehir ve imar planları hazırlar ve uygulamalarını yapar. b. Şirket, Yurtiçi ve Yurtdışında açılan mimari proje yarışmalarına katılır. c. Şirket, her türlü mühendislik hizmetleri verir, proje ve uygulamalarını yapar. d. Şirket, Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı, çatı tadilatı gibi işleri yapar. e. Şirket, her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri...