01 / 07 / 2024

Sinan Vural

Sinan Vural

Okvur Yapı Ticaret Limited Şirketi, Handan Havva Vural, Sinan Vural, Oğuzhan Okumuş, Berat Okumuş tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da kuruldu.

Vural Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Vural Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Sinan Vural ve Handan Havva Vural ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Okvur Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okvur Yapı Ticaret Limited Şirketi, Handan Havva Vural, Sinan Vural, Oğuzhan Okumuş, Berat Okumuş tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da kuruldu.

Nihat Zeybekci: EXPO 2025'e Ege Bölgesi olarak başvuralım!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, "EXPO 2025'e Ege Bölgesi olarak başvuralım, bölgenin ortak tarihi ve hikayesiyle bu kez başaralım" fikri, İzmir iş dünyası temsilcilerinden destek gördü

Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi'nde 1.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sultanbeyli Belediyesi'nden, Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan Ticaret+Konut Alanı imarlı arsa 1 milyon 843 bin 565 TL bedelle 27 Kasım 2014 Perşembe günü ihale ediliyor...

1954 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kömür deposu olarak kullanılmış!

I. Süleyman, II. Selim ve III. Murat dönemlerinde baş mimar olarak görev yapan, sayısız eser bırakan Koca Sinan'ın, Sultanahmet'te inşa ettiği hamamlara kok ve linyit kömürleri istif etmişler.

Noyan Umur Vural kimdir?

Mimar Noyan Umur Vural kimdir? Mimar Noyan Umur Vural, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Noyan Umur Vural, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Noyan Umur Vural..

Mimar Sinan Üniversitesi Kentsel Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği yayımlandı!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Kentsel Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezinin amaçlarına, faaliyet alanlarına, yönetim organlarına ve bu organların çalışma şekline ilişkin yönetmelik bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

İBB, Mimar Sinan ve İFSAK'tan ödüllü fotoğraf yarışması!

İstanbul temalı ulusal fotoğraf yarışmasının ikincisinin konusu, “Benim İstanbul’um; İstanbul’un Semtleri” olarak belirlendi. İşte İBB, Mimar Sinan ve İFSAK'ın fotoğraf yarışmasının katılım koşulları, ödülleri, başvuru adresi...

Serhat Vural: Paranın tamamı arsaya yatırılmamalı!

Arsa alımında bazı risklerin olduğunu ifade eden Serhat Vural, arsada kısa vadede yatırım yapılmaması gerektiğine işaret ederek, arsa yatırımı yapılacaksa tüm paranın arsaya yatırılmaması gerektiğini açıkladı

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Konutları başvuru! 4 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Konutları başvuruları 4 Ağustos'ta başlıyor.

Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi TOKİ Konutları'nda 68 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdare stokunda yer alan 2 adet konut satışa sunuluyor.

1935 yılında Mimar Sinan'ın kafa tası müzede sergilenmek için mezardan .çıkarılmış!

1935 yılında büyük mimar Sinan'ın kafa tası mezardan çıkarılmış. Kafa tası antropoloji müzesinde saklanacakmış. Kafa tasında yapılan incelemelerde Sinan'ın kafa tası brakisefal olduğunu görmüşler. Böylece Türk olduğunu ispatlamışlar.

Çorum Mimar Sinan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı!

Çorum Mimar Sinan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Orman İşletme İl Müdürü Halil Oflu yangının söndürüldüğünü ve hasar tespit çalışmasının sürdüğünü belirtti.

Sinan Vural Haberi

Sinan Vural

Okvur Yapı Ticaret Limited Şirketi, Handan Havva Vural, Sinan Vural, Oğuzhan Okumuş, Berat Okumuş tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Okvur Yapı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak  ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı  zarf, açık arttırma,...