06 / 05 / 2024

Şinasi Cihan Ülker

Şinasi Cihan Ülker

Ascen Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aslan Ülker Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Şinasi Cihan Ülker Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 8 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ascen Turizm İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Ascen Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi, Şinasi Cihan Ülker tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Şişli, Eskişehir Mahallesi, Dolapdere Caddesi'nde kuruldu

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te teslimler 2018'de!

Cihan inşaat tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösteriyor. İstanbul Bahçekent'te inşa edilen Avrupark Bahçekent'te 1.394 daire bulunuyor.

2006 yılında Ülker Grubu, ilk konut projesine Maslak'ta başlayacak!

2006 yılında Ülker Grubu, ilk konut projesine Maslak'ta başlayacakmış. Arsa alımına başlayan Ülker, Maslak'ta hayata geçireceği 2 bin 600 konutluk projenin arazisi için 100 milyon dolarlık alım harcaması yapacakmış.

2006 yılında Ülker, 4. Levent'te residence yapacak!

2005 yılında Ülker Grubu, Akfen Holding ile birlikte Levent'te butik bir proje gerçekleştirecekmiş. Ülker'in Levent'te bulunan arsasına inşa edilecek projenin maliyeti 20 ile 25 milyon dolar arasında olacakmış.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te 174 bin TL'ye 1+1!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent'te fiyatlar 174 bin TL'den başlıyor.Projede 1.394 adet daire ile 86 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Cihan İnşaat Avrupark'ta fiyatlar 174 bin TL'den başlıyor!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te dairelerin fiyatları 174 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılının Nisan ayında gerçekleşecek.

Ülker, SAF GYO'yu Akkök'e devrediyor!

Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO'nun yüzde 26'smı Akkök'e satıyor. Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu'na başvuruda bulunulduğunu yazdı.

Ülker, SAF GYO’nun yüzde 26’sını Akkök’e satıyor!

Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO’nun yüzde 26’sını Akkök’e satıyor.Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu’na başvuruda bulunulduğunu yazdı.

Ülker, SAF GYO’yu Akkök’e devrediyor!

Ülker grubu, Acıbadem Akasya projesiyle öne çıkan SAF GYO’nun yüzde 26’sını Akkök’e satıyor. Fortune, Ülker grubunun bu devir işlemi için Rekabet Kurumu’na başvuruda bulunulduğunu yazdı.

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İlker Çalışkan ve Cihan Kuytu ortaklığı tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te 245 bin TL'ye 2+1!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 3 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Dairelerin yanı sıra 86 ticari alanın yer aldığı Avrupark Bahçekent'te toplamda 1.394 daire bulunuyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te 158 bin TL'ye! 10 bin TL peşinatla!

Daire fiyatlarının 158 bin TL'den başlangıç gösterdiği Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesinde yer alan konutlar için düşük peşinatlı, faizsiz ve indirimli 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.

Cihan İnşaat Avrupark projesinde 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 158 bin TL'den başlangıç gösterdiği Cihan İnşaat Avrupark projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesinde fiyatlar 170 bin TL'den başlıyor.

Şinasi Cihan Ülker Haberi

Şinasi Cihan Ülker

Ascen Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aslan Ülker Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Şinasi Cihan Ülker Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 8 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu. 

Ascen Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  A-) Turizm Amaçlı: a-) Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, plaj, pastane, lokanta,kafeterya, gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar,otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir,...